Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kérem a barátnőmtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kérem a barátnőmtől, hogy ne beszéljen az exével vagy csak túl reagálom?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt és jelenleg távkapcsolatban élünk.

Ő 30/L és Budapesten él, én 30/F és Sopronban élek.

Egyetlen dolog zavar a kapcsolatunkban, az pedig az ex jelenléte.

Nem mondom, hogy napi szinten vannak kapcsolatban, de szoktak néha messengeren üzenni egymásnak/telefonálni és havi 1x találkozni is egy kávéra vagy sütire.

Elmondása szerint békésen és normálisan váltak el egymástól, nincsenek érzelmeik egymás iránt és jól működik a barátság köztük, a kapcsolatuk végén is inkább már csak barátként viselkedtek és nem párként.

Ezt viszont én nehezen tudom megemészteni, szerintem ha valakivel vége, akkor annak tényleg vége. Minden kapcsolatot le kell zárni, akármilyen jó viszony is maradt fenn a felek között, mert ez tiszteletlenség az új pár felé is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is kapcsolatban maradtam a volt barátnőmmel (bár mi több időt voltunk együtt, mint ők), viszont nekünk van egy anno közösen vett kutyánk. Ugye a kutya az olyan mint a gyerek. Nagyon tud hozzá kötődni az ember és nehezen engedi el. 1,5 éve voltunk együtt amikor hozzánk került, heti 1-2x küldök neki képet a kutyusról és rendszeresen viszi is sétáltatni. Amikor átadom neki a kutyát majd ő vissza nekem, akkor azért váltunk pár mondatot, tudjuk, hogy mi van a másikkal, de nincs semmiféle telefonálgatás vagy sütizés.

Jogos a neheztelésem vagy túlreagálom?

2023. máj. 2. 12:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%
Pedig total osszeilletek. Egyikotok sem zarta le a regi kapcsolatat, es az uj kapcsolatban meg gyakorlatilag egy kozosseget alkottok. Kivalo kommuna lenne, a kutya orulne neki a legjobban, mindenki hordana setlani, meglenne a napi mozgasa. A szalka es a gerenda esete mond valamit? Amugy mindkettotoket lapatra kene tenni, de ez mar tenyleg annyira kifacsart dolog, hogy megerdemlitek egymast.
2023. máj. 2. 12:45
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

"Ugye a kutya az olyan mint a gyerek."

Nem, nem olyan. Akinek a neve a chipbe van írva, azé. A kutya jogilag vagyontárgy. Pont.

És ezt úgy mondom, hogy nekem is két közös kutyám volt exemmel, az egyiket az én nevemre, a másikat az övére fogadtuk örökbe és ennek megfelelően osztoztunk rajtuk, mikor szétmentünk.

2023. máj. 2. 12:47
 13/36 anonim ***** válasza:
96%

11: "Kivalo kommuna lenne, a kutya orulne neki a legjobban, mindenki hordana setlani"

Ez hatalmas volt! :-))) Alig bírom abbahagyni a nevetést!

2023. máj. 2. 12:47
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
A kenyérpirítót sem látogatod meg csak azért, mert közösen vettétek az exeddel.
2023. máj. 2. 12:49
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

A kis féltékenyke:D

Aki menni akar annak nyitva az ajtó nem hátráltatni kell benne

2023. máj. 2. 12:52
 16/36 anonim ***** válasza:
33%

#14 a kenyérpirító érző lény?

Én egy exemmel se tartom a kapcsolatot, de ha valamelyikkel lett volna közös kutyánk, akit szerettem és kötődtem hozzá, azért alkalmanként engem is érdekelne, hogy mi van vele. Akinél nem volt se közös állat, se közös gyerek, az viszont semmilyen formában ne tartsa az exszel a kapcsolatot.

2023. máj. 2. 12:54
 17/36 A kérdező kommentje:

OK, 1-2 üzenetváltást, nagy ritkán 1-1 telefont még el tudok fogadni, de itt közös programokról is szó van. Mindegy, hogy kávé vagy süti vagy akármi.

én biztos nem kávéznék a volt barátnőmmel, csak 2x3 percet beszélek vele, amíg viszi/hozza a kutyát és ennyi. Nem hívom fel, pláne nem szervezek vele le találkozót egy cukrászdában.

Lehet csak a távkapcsolat miatt vagyok féltékeny és ha végre sikerül összeköltöznünk, akkor megnyugszom.

2023. máj. 2. 12:57
 18/36 A kérdező kommentje:

de a volt párja ilyeneket emleget, hogy engem is szívesen megismerne akár.

tiszta agyrém.. hármast nem akar?

2023. máj. 2. 12:59
 19/36 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező de az hogy te a kutya miatt jársz össze az exeddel, az semmivel se jobb mint az hogy a barátnőd sütizget a volt palijával.

Mind a kettőtöknek le kellene állni ezekkel, és befejezni véglegesen az exekkel a kapcsolatot!

2023. máj. 2. 13:00
 20/36 anonim ***** válasza:
64%

Ha dugni akarna az exével, azt ő is el tudná intézni 2-3 perc alatt is, ehhez nem kell sütizgetés és társai. Mint ahogy te is el tudnád a tieddel, de láthatólag ő felfogja, hogy nálad ez ennyi, te meg nem.

Én nem beszélgetek exekkel, de alapvetően szerintem nem jogos egyáltalán akárkitől tiltani a másikat, ha te őt így vállaltad, akkor fogadd el, ha nem megy, akkor engedd el. Srác barátaim vannak, senkit nem koptatnék le egy féltékeny férfi miatt.

2023. máj. 2. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!