Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párotok mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotok mindent együtt szeretne csinálni, de a programfelvetésekkor nem látnátok részéről rugalmasságot?

Figyelt kérdés

Konkrét példa:

Kedvetek támadna egy kellemes kis 20-30 perces sétához/fejszellőztetéshez, és mondanátok párotoknak, hogy elmentek egy kicsit levegőzni. A válasza erre az lenne, hogy oké, de akkor menjetek együtt, viszont neki csak órákkal később lenne hozzá kedve.

Ugyanazon a napon felvetnétek, hogy mennétek egyet futni, majd a párotoknak szintén kedve lenne hozzá, de neki megintcsak később délután-estefelé, és szeretné, ha azt a programot csinálnátok (szintén közösen), amihez épp neki kedve van.

Ez az eset rendszeres, a programok jellemzően mindig közösek (kellenek, hogy legyenek részéről), viszont preferálja, ha az az általa kiválasztott időben.

2023. máj. 1. 12:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, de elmennék egyedül sétálni, vagy futni, ő meg menjen amikor akar és nem őt várnám és csak azt tenném, amit ő kitalált.
2023. máj. 1. 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Kukáznám az illetőt. Rendelkezzen a saját idejével, ne másokéval.
2023. máj. 1. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, igen.
2023. máj. 1. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem is mondanám

Lemennék sétálni meg futni csak úgy. Az ajtobol köszönnék csak hogy mindjart jövök.

Teljesen olyan mintha te vmi engedelyeket kérnél.

Aki akar az megy. Es nem engedélyekre vár.

2023. máj. 1. 12:56
 5/14 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem egyik sem igazán rugalmas, és a másikra mutogat.

Később menne veled szívesen, de neked csak most jó. Te miben engedsz?

Neked is jogod van hozzá, hogy épp nincs kedved valamihez, és neki is. Attól nem hibás valaki, hogy most azonnal nem ugrik - sem ő, sem te.

2023. máj. 1. 13:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó, hogy nem vagyunk egymás nyakára nôve. Én felvetettem neki, hogy megyek szívesen kétszer is sétálni, de ha neki később van kedve, akkor ne legyen gond, ha egyszer megyek külön és vele is. Ilyenkor szoktam bedugni a fülem, zenét hallgatni és a saját gondolataimmal ellenni.
2023. máj. 1. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyfajta egyensúlyt kellene találni. Néha igenis megvárhatod őt, néha elmehetsz nélküle, néha pedig ő tegye le azt amit éppen csinál és menjen veled amikor te akarsz. Egy kapcsolat a kompromisszumokról szól.
2023. máj. 1. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van az, hogy amikor kedved van, elmész fél órára sétálni, futni, bármi. Felajánlhatod neki, hogy szívesen elmesz majd vele is, amikor neki lesz kedve.

A párodnak nincs igénye néha arra, hogy fél-egy órát egyedül töltsön?

Ha ilyenkor elmennél egyedül, akkor ő megsértődne, hogy egyedül hagyod? Vagy miért nem mész, amikor kedved van?

2023. máj. 1. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy féltékeny?
2023. máj. 1. 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen,ez így zavarna.
2023. máj. 1. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!