Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom a felszólításom ellenére is más nőket likol?

Figyelt kérdés

Múltkor az Instagram feldobott nekem egy fehérneműs képet egy gyönyörű nőről és láttam alatta, hogy a párom kedvelte a képet. Rá mentem a profilra és tele van gyakorlatilag meztelen nőkkel amiket mind kedvelt. Már régebben amikor észrevettem felhívtam rá a figyelmét, hogy nem zavar hogy más nők is tetszenek neki, de nem szeretném látni, hogy kik mert természetesen rosszul esik hogy sose leszek olyan gyönyörű mint akik tetszenek neki, illetve a barátaim is követik, és kellemetlenül érzem magam, hogy ők is láthatják.

Azt hittem megbeszéltük ezt, de nem és miután végig néztem kiket néz az önbizalmam elúszott és szörnyen érzem magam. Hogy mondjam el neki, hogy tényleg ne forduljon elő többet?

2023. máj. 1. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen a párod. Ezeknek a lajkoknak semmi értelme ugyanis az a szupermodell meg se nézi ki mindenki lájkolja, csak gyűjti a lájkot. Leszarja, hogy konkrétan a te pasid kicsoda micsoda, persze ugyanúgy a többit is. Ezt nem értik az éretlen pasik, hogy ők abszolút senkik azoknak a nőknek közben pedig aki mellettük van annak pedig rossz érzést okoznak ezzel.
2023. máj. 1. 13:40
 12/16 NTBS ***** válasza:
100%
Szakítás.
2023. máj. 4. 07:19
 13/16 anonim válasza:
100%
Szerintem a párod nincs tekintettel az érzéseidre, és ez jogosan esik neked rosszul. Sajnos annál, amit eddig tettél, többet nem tudsz. Vagy megszokod, hogy semmibe vesz, vagy szakítasz vele.
2023. máj. 4. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Likolj férfiakat és ennyi🙃
2023. máj. 4. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
Felszólítottad? Mi vagy te, hatóság? És megijedt?
2023. máj. 5. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani illene, lassan nemcsak azt fogja csinálni, hanem meg is fog csalni, megvárod? 🙄
2023. máj. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!