Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelünk ilyen keveset?
Abban igaza van a 30-asnak, hogy a nő, vagy férfi lehet a legtokeletesebb is a világon kívül-belül, de hogyha már nem szereti, akkor lehet, hogy szexel vele, de az is, hogy nem, sőt az is, hogy hűtlen lesz, vagy szakít.
Hogyha egyszer nem működik egy kapcsolat, akkor nem kell erőltetni. Keresni kell olyat, vagy kifogni, akivel működik és kész.
Rosszul értelmezted az általam leírtakat.
Az teljesen érthető ha valakit idegesít hogy túlságosan elkényezteti a párja. Az hogy kinek mi számít elkényeztetésnek persze személyfüggő.
Én próbáltam tovább látni a gondolataimmal, mert a te válaszodból kicsit az jött le, hogy azt üzened, hogy a nők játsszák az elérhetetlent, ne teljesítsék a férfi kéréseit, stb.
És én erről beszéltem hogy toxikus(bár szerintem elég részletes eszmefuttatást írtam).
Az hogy mi a trendi rohadtul nem érdekel, ez egy tudományos tény(üdv minden pszichológiatagadónak, a pszichológia tudomány) hogy ebből a játszmázásból nem lesz egészséges párkapcsolat, de józan paraszti ésszel is könnyen megállapítható.
Az fel merült benned, hogy csak te szexelsz keveset?
Pasid biztos nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!