Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy tetesse rendbe a szuvas fogait, szőrtelenítsen, sminkeljen stb?

Figyelt kérdés
Szeretem, de egyszerűen így már nem tudom kívánni mint nőt :(

2023. ápr. 29. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Az a kérdésem, hogy amikor megismerted, szép fogsora volt, szőrtelen mindene és mesés sminket viselt, csak belekényelmesedett a kapcsolatba, elrohadtak a fogai, kinőtt a szőre és kidobta a sminkcuccait?

Vagy pont ilyen volt akkor is, amikor megismerkedtetek, csak rájöttél, hogy mégsem ilyet szerettél volna, hanem egy ragyogó mosolyú, szőrtelen nőt, talpig sminkben?

Ha az első, akkor mondd meg neki, hogy mennyire kívánatos lenne, ha újra olyan csinos lenne, mint régen. Ha a második, akkor próbáld meg neki elmondani, hogy mit szeretnél. Ha nyitott rá, akkor hajrá. Ha nem, akkor valószínüleg el fog küldeni melegebb éghajlatra.

De mindenképp beszélned kell vele arról, hogy ezek a dolgok zavarnak.

2023. ápr. 29. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

"tetesse rendbe a szuvas fogait"

Kalapaccsal rendbe tudod neki tenni te is.....

38F incel

2023. ápr. 29. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es: mikor leszel már 39?
2023. ápr. 29. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
12%

"mikor leszel már 39?"

Csak masfel honapocska :)

38F incel

2023. ápr. 29. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
És miért nem feded fel a nickname-d? Nem lenne könnyebb mint mindig odaírni a 38F incelt?
2023. ápr. 29. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 "Mert akkor nem kell ketnaponta borotvalni. Van egy kezdeti lepes amikor gyakrabban kell lezereznu, utana elég fél evente"

És esetleg ha a nő ezt nem akarja?:D

Nekem lenne pénzem ilyenre, mégsem veszek, pedig minden lehetőség adott.

Szerintem engedjük már meg egy felnőtt nőnek, hogy hadd döntsön ilyen kis apró döntésekben is ő, a saját testével kapcsolatban:D

2023. ápr. 29. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Szóval csak egy olyan nőt tudtál össze kaparni, aki valójában nem is tetszik, és most arról álmodozol, hogy a kedvedért átváltozik istennővé?

Ez nem így működik.

2023. máj. 13. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!