Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az a Borderline hullámv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a Borderline hullámvasút?

Figyelt kérdés
Akiknek volt már kapcsolatuk Borderline emberrel, azok megírnák hogy miben nyilvánult meg a Borderline hullámvasút a kapcsolatban?
2023. ápr. 27. 12:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem érdekli hogy ilyen. Mindig a másik ember alkalmazkodjon a hangulatához. Ha kedves hangulatban van, legyél te is az, akkor is, ha előtte napokig alig szólt hozzád, és úgy hogy te okot sem adtál rá. Ha nincs kedve foglallkozni, beszélgetni veled, akkor ne faggasd, vagy megteheted de nem fog rá reagálni. Lényegében minden körülötte forogjon. S ahogy fentebb írtam, ha nyugalom van, békesség, akkor elkezd provokálni, akár azzal hogy elhanyagol. Ez így nem kapcsolat, ez egy bezeges körforgás, és ezt is mondtam neki. Azt hittem egy időben hogy szivat, hülyít, de rájöttem hogy nem. Neki ez a körforgás a természetes, ez a konfortos.
2023. ápr. 27. 13:42
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy vannak fontos részletek,amiket kihagytál...

Egyik kapcsolatomban sokat bántottak, voltak olyan dolgok amiket nehezen bocsátottam meg, főleg mikor azt láttam hogy azonkívül hogy sajnálkozik hogy ezt meg azt tette, nem történtek részéről igazi erőfeszítések.

Ahelyett hogy változtatott volna a dolgokon, csak egymást érték az olyan cselekedetei amikkel megbántott.

2023. ápr. 27. 13:43
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
10# én is így gondolom, forduljanak szakemberhez, ne itt szidja a másikat
2023. ápr. 27. 13:45
 14/28 A kérdező kommentje:

12-es! Az nem indok hogy az ex pl bántott valakit, és amiatt a következőt aki ártatlan ki kell készíteni. Ez gyerekes éretlen dolog!

Itt viszont ahogy írtam részéről egy folyamatos körforgás van.

2023. ápr. 27. 13:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem én hanyagolom el! Nagyon bírom hogy vannak akik sajnos nem tudják értelmezni azokat amiket leírtam. Sebaj. Ők meg valószínűleg nem találkoztak ezzel a típussal. Ezelőtt én sem.
2023. ápr. 27. 13:48
 16/28 A kérdező kommentje:
10-es légyszives értelmezd amit írtam. Neki ez a körfolyamat a természetes, másképp nem is akarja csinálni.
2023. ápr. 27. 13:50
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Jézus de agresszíven kommunálsz ember.

Én leírtam egy tapasztalatomat, egyik kapcsolatban, aztán a következő nem viselkedett velem úgy és nem is voltak ilyen problémáim.

Te szegény ártatlan kisfiú, hagyd békén azt a lányt.

2023. ápr. 27. 13:50
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Lehet neked kéne kezelteti magad 😂
2023. ápr. 27. 13:51
 19/28 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, oké, csak akkor mi mi mást tudunk erre mondani? Elhiszem, hogy rossz, de megállapítani sem tudjuk az állapotát, sem pedig megváltoztatni.

10-es voltam.

2023. ápr. 27. 13:52
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem kommunikálok agresszíven, hanem reagáltam arra, hogy azok akik még sosem találkoztak ilyen típussal, azok pont hogy engem kezdenek el okolni hogy én bánok rosszul az illetővel. És hiába írom le hogy mi a helyzet.
2023. ápr. 27. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!