Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a párotokhoz költöznétek ha messze lakik?
Igen. Bár nem távkapcsolatban éltünk, szinte minden nap találkoztunk, csak aránylag messze laktunk.
Budapestről költöztem kisvárosba, 40 km-re, saját lakásból egy közös albérletbe a most már férjemhez. Nem tanulás után, 40+-osak vagyunk, dolgozunk. Férjemet ide kötötte a munkája, én meg amúgy is váltani akartam, erre kerestem új állást.
Nem koltoznek sehova orszagon belul Budapestrol, maximum kulfoldi nagyvarosba, de azt sem ugy, hogy tavkapcsolatbol, maximum egy Budapesten megismert, itt elo ferfival kozosen.
De itteni masik kisvarosba biztosan nem. Pedig home office melom van, lakhatnek barhol, de nekem nem hianyzik a kisvarosi elet korlatoltsaga.
Ha szimpatikus lenne az o varosa, joban lennek a barataival/csaladjaval, konnyen megkozelitheto lenne az en varosom, lennenek a varosaban programok es a kozelben munkahely, es jo a kapvsolatunk, akkor ugy igen.
(Mondjuk en az eddigi valaszokkal ellentetben nekem pont Pest lenne az a hely, ami bar kozel van hozzam, de nem koltoznek oda, maximum ideiglenesen.)
"pár honapja együtt vagytok távkapcsolatban"
Szerintem nagyon korai még költözésre gondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!