Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul, hogy amikor itthon is rengeteg munka lenne, párom egy ismerősnek segített napokon keresztül?
Mindig segít otthon, a nőnek párja van, ismered őt te is, látod, észrevetted, hogy tetszenek egymásnak?
Sok mindentől függ ám hogyan reagálnék. Attól is, hogy nekem kifejezi-e tettetekkel nemcsak szavakkal, hogy szeret és tisztel, lehet bennem lenne minimális sértettség, viszont ha ők megegyeztek már és mi nem, megigerte neki, akkor rosszul jön ki, hogy nem megy azért, mert én megbántódtam...
Mint írtam sok tényező játszik ám szerepet.
1-es, ezt biztos, hogy ide akartad írni?
Kérdező, ezt így nem lehet eldönteni. Miért segít annak a nőnek? Mikor ígérte meg neki? Egyszeri alkalom vagy rendszeres?
És mik lennének nálatok a feladatok? Mennyit tudsz te abból elvégezni? Mi történik, ha későbbre tolódnak?
"Csak" ennyit válaszolj meg, hogy tisztábban lássunk. :-)
2#:
Igen, miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni? Természetesen függ azon, hogy velem hogyan viselkedik, megváltozott-e és hogy első ilyen alkalom, megbeszélték-e és mi egyáltalán nem,még csak szóba se került, hogy ezt-azt kéne csinálni a hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!