Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a csúnya lányok szoktak pasikra nyomulni?
Van egy ismerősöm aki hirtelen elég népszerű lett (tv-ben szerepel) Annyi szerelemes üzenetet kap, hogy alig bír válaszolni. De ezeknek a lányoknak a 90%-a hogy is mondjam...nem éppen szép, sőt.
Miért van az, hogy a kevésbé szép lányok nyomulnak annyira? Szerintem ez olyan szánalmas, más boccs...
De igazán azt nem értem, hogy néhányan miért nem veszik azt észre, hogy vannak pasik akik jobbak náluk. Jó, tudom be lehet próbálkozni meg ilyenek de egy példa, hogy érthető legyen: Valószínűleg ha odamenne pl egy tök átlagos lány mondjuk Brad Pitthez kiröhögné, hogy ez meg mit akar tőlem? Mert őhozzá olyan nő való mint Angelina, de mondhatnék mást példát is. És ez a hétköznapi életben is így van. Egy "menő plázacica" nem fog összejönni egy csövessel, agy egy modell fiú egy "betti a csúnyalánnyal".
Jó, most le fogtok hurrogni, meg jöttök majd azzal, hogy de igenis, mert mindenkinek esélyt kell adni, és bár szélsőséges voltam a példákkal, de be kell látni, hogy 10-ből ha 1 kivétel van, hogy vki nála rosszabbat választ.
"Valószinű X-faktoros a srác, vagy Megasztár."
Talált, süllyedt. Nem volt nehéz kitalálni így már :D :)
13:23
Hmm ez jó válasz! Ebben tényleg van igazság.
Nézd! Ezt szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy kinek ír neten keresztül szerelmes levelet!
Amúgy meg lehet, hogy Te is sok pasi szemében nem vagy egy jó nő, másik pasiknak meg bejössz! Tudod nem mindenkinek egyforma az ízlése!
És igen képzeld el van olyan nő az ismerettségi körömben aki nagyon szép, csinos,van karriere és mégis egy hozzá képest áltagos pasit választott magának!
Majd, ha felnősz akkor megérted, hogy ez nagyon egy oldalú gondolkozás!
Mondjuk én eleve gáznak tartom ismert emberre nyomulni, szánalmas dolog szerintem.(mármint az ilyen e-mailekre gondolok, meg bugyit küldök meg hasonlók :D)Amúgy meg szerintem ők is csak emberek ugyanúgy, mint bárki más, te vagy én.Tehát ha mondjuk egy szórakozóhelyen találkoznék/találkoznának ismert emberrel, ugyanannyi esélye lenne mindenkinek.
Nehogy már azért, mert pár hónapja ismert, azt gondolja magáról hogy ő jobb, mint bárki más.(Amúgy is, szerintem nincs olyan hú de kiemelkedően jó pasi egyik tehetségkutatóban sem.Na jó, az x-faktorból történetesen van 2 pasi, aki nekem a jól néz ki kategóriába tartozik, de a barátnőimnek egyik sem tetszik:D)
Bocs, hogy hosszú lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!