Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok feszülős cicanadrágban menne az utcára?
Figyelt kérdés
A párom ma cicanadrágban ment el dolgozni és én eléggé furcsállom ezt a viseletet. Nem tetszik, hogy teljesen rá van tapadva, vágja a fenekét a bugyi és minden látszik.
Ti hogy álltok ehhez, szerintetek normális viselet ez? Köszönöm
2023. ápr. 24. 07:55
1/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon igénytelen, amikor átlátszik a nadragon, hogy bevág a bugyi. Azzal önmagában nincs gond, hogy tapadó nadrágot hord, de ez a bugyi atlatszodas ultra gaz.
2/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol dolgozik. Gondolom, nem kosztümben járt eddig se. Akkor normális. Ma nagyon sok fiatal nő hordja, ez a divat, ez van.
3/14 anonim válasza:
Igénytelen dolog, mivel ordít róla, hogy a kétségbeesett magamutogatás a cél.
4/14 anonim válasza:
Nő vagyok, itthonra sem vennék fel ilyet, nemhogy utcára, a párom meg ki sem engedne a házból ilyenben!
5/14 anonim válasza:
Mint a divat úgy általában. Miért hordjuk azt, amit mindenki? Mert meg akarunk felelni mindenkinek.
Akinek a komplett feneke kilóg, az meg ráadásul figyelemre és elismerésre is vágyik.
6/14 anonim válasza:
Igen, ha a férjem cicanaciban menne utcára, teljesen kiakadnék.
Amúgy én se hordok ilyet, prolis, 10 éve nem divat.
7/14 anonim válasza:
4: "párom meg ki sem engedne a házból ilyenben"
Lehet, hogy azért, mert úgy felajzaná a látvány, hogy azonnal el akarna kapni egy kis huncutkodásra. :-)
8/14 anonim válasza:
Divatbűnnek számít, ha cicanadrágból kilóg a fenék és átlátszik a bugyi. Elég prolis, magamutogató. Amúgy meg, azt vesz fel, amit akar, ha már nagykorú.
9/14 anonim válasza:
Ilyenekre mennek ra a ferfuak.. aztan utana jon az a notol : zaklatnak".
10/14 anonim válasza:
A picsanadrágos nők szerintem is olyan kétségbeesetten vágynak az elismerésre, arra hogy megnézzék őket a férfiak, hogy az már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!