Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért az új párt bűnteti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az új párt bűnteti az elvált gyerekes fél hogy vele se házasságot, de gyereket nem akar?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 23. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Te nem vagy az neki, akit ..
2023. ápr. 23. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagy.

Téged átvert a pasi ezek szerint.

Ha jól értettem, akkor a kapcsolat elején tisztáztad, hogy te akarsz házasságot és gyereket, ő is azt mondta, most meg elmentek az évek és semmi. Itt nincs más, mint a szakítás. Te sose leszel vele boldog. Nem fogod mellette megkapni, amire vágysz. Esküvő nélkül még el lehet lébecolni, azon a többség túlteszi magát. De a gyerekről lemondani nehezebb. Azt meg nem fogod neki sose megbocsájtani, ha te még mindig akarsz gyereket, de kifutsz az időből. Az se mindig megy elsőre sajnos. És bizonyos kor felett tényleg minden év számít.

Ha te ennek ellenére vele maradsz, mert szereted, és nehéz lenne elhagyni, az a te bajod. Meg a te döntésed. Utóbbi viszont azt jelenti, hogy innentől nem jogos ez a hiszti, mert elfogadtad, hogy ha vele maradsz, akkor se esküvő, se gyerek.

2023. ápr. 24. 07:11
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Sok pasi hülyíti a nőket házassággal meg gyerekkel hogy akar majd meg csak veled senki más nem kell neki.
2023. ápr. 24. 07:28
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Sok puttonyos pasi csak ezzel a trükkel tud gyermektelen fiatal nőt befűzni. Akit be lehet az megérdemli, gyerekesekkel nem kezdünk.
2023. ápr. 24. 08:02
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Gyerektelen fiatal nőként gyerekes pasival nem kezdünk. Ha ezt betartja, akkor nincs “büntetés”.
2023. ápr. 24. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem érezni azért azt végig, hogy csak hiteget, vagy valóban szeretne házasságot, gyereket. Ha mindig terel, akkor off, ennyi. Egy ilyen párom volt, fél év után is csak terelt. Nem azért mert fél év után akartam volna házasodni, de szerettem volna egzakt jövőképet látni, hogy mire számíthatnék majd tőle. Mindig terelte a témát, így lekoptattam. Nem, nem volt nehéz. Pláne akkor nem lenne, ha valaki kvázi átver.

Végül megtaláltam a párom, akinek nincs ilyen formán előélete és sosem kertelt. Most én is azt mondom, hogyha egyszer ennek vége lenne, nem házasodnék és nem vállalnék több gyereket. Ezt korrektül vállalnám, ha valaki ezt büntetésnek érzi, az nem az én emberem.

2023. ápr. 24. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Annyiszor elmondtuk mar itt, hogy ebben nincs kompromisszum. Felig nem lehet gyereket vallalni es felig hazasodni sem. A hazassagot es gyereket akaro feltol nem lehet elvarni, hogy lemondjon a vagyarol, viszont a hazassagot es gyereket nem akaro felre sem lehet raeroltetni a masik fel akaratat.

Az en ferjem egy elvalt apa, amikor megismerkedtunk, tudta, hogy hazassagban szeretnek elni es ebben vallalok gyereket, mas ut szamomra nem letezik. Nalunk nem is volt ebbol problema, 3 ev utan osszehazasodtunk.

2023. ápr. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!