Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora hátrány egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány egy kapcsolatban a közös nyelv hiánya?

Figyelt kérdés
A lányok akikkel eddig ismerkedtem angolul nem nagyon tudtak, én meg az ő nyelvüket nem beszélem még jól.

2023. ápr. 22. 00:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted?Téged nem zavarna, hogy nem tudsz felnőtt szinten kommunikálni a pároddal?Akkor minek is lennél vele??
2023. ápr. 22. 00:37
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Engem az is zavart, hogy anno elég jól beszéltem angolul, de azért nem volt 100%-os a kifejezőképességem.
2023. ápr. 22. 00:41
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatról nehéz beszélni érdemi kommunikáció nélkül.
2023. ápr. 22. 00:57
 4/21 anonim ***** válasza:
6%
Ez attól függ, mennyire vagy jó nő vagy pasi. Ha 10-ből 10-es vagy 9-es vagy, nem kell nyelvet tanulnod, tapad rád a másik nem, akkor is, ha nem akarod. 8-tól 6-ig jó, ha tudsz más nyelveket is: ezen a szinten bejöhetnek olyan külföldiek, akik nem csak egy eszméletlen dugásra vágynak, hanem beszélgetni is szeretnének. De ha 5-ös vagy annál gyengébb vagy, megint csak nem kell nyelveket tudnod: azon a szinten már nincsenek ilyen elvárások.
2023. ápr. 22. 01:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Számomra kellemetlen, ha nem értek valakit, viszont az egyik ismerősöm aki németül tud, feleségül vett egy nőt, aki meg angolul. El nem tudom képzelni, hogyan kommunikálnak egymással.
2023. ápr. 22. 01:24
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Ha az ismerősöd elég jó pasi, a nő megtanul a kedvéért németül. Vagy ha a felesége elég jó nő, a férfi fog megtanulni angolul. Harmadik opció nincs, valamelyikük biztosan jó parti volt, különben miért vette volna bármelyikük is a fáradságot egy új nyelv megtanulására?
2023. ápr. 22. 01:27
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
De kanos vagy, 6-os.
2023. ápr. 22. 01:40
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk en sem neveznem kapcsolatnak, ahol nem tudunk beszelgetni. Angolul azert tudjon mar a partnerem. :D
2023. ápr. 22. 01:43
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Én németül nagyon az alapokat tudtam (kinn melózom 3 éve)...Párom osztrák és nyilván magyarul nem tud. Az elején furcsa és nehéz volt fordítón keresztül beszélni, de ha 2 ember igazán akarja akkor ez se akadály sztm.

Ráadásul Nekem itt van a lányom is (8). Már azóta kinn is élek (még nem vele) lányommal költöztünk ki. A nyelvet is már jól beszélem és lányom is jól megtanult, de még így is van mit fejlődni.

Párom is tanulgat magyarul pl, nem csak tőlem várja.

De ritka hogy valakik ilyen kitartóak...

Meg ez az angol alap. Nekem pl nem mert nincs és nem is lesz rá szükségem.

N 31

2023. ápr. 22. 02:01
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
9-es, de ha évekig úgy kommunikáltál a szerelmeddel, hogy nem értettétek tökéletesen egymás szavát, akkor hogy volt a "beleszeretés"? Valamit ezek szerint láttál a jellemében szavak nélkül is, ami annyira elvarázsolt, hogy érdemesnek tartottad évekig beletenni az energiát a fordítós kommunikációba, és újabb éveket a nyelv megtanulásába. Így most már értitek egymás szavát. A párodra ugyanez jellemző, téged annyira vonzónak látott valamiért szavak nélkül. Mit láttatok egymásban? Főleg a saját érzéseidről tudsz nyilatkozni, gondolom. Szívesen meghallgatnám.
2023. ápr. 22. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!