Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen anyóssal mi a teendő? Páromnak mit mondanátok?
Figyelt kérdés
Az anyósom ok nélkül utál engem. Fenyegető szavakat mond a hátam mögött. Pl:ha én terhes lennék ki taposná a gyereket belőlem. Meg olyan megjegyzést tesz a páromnak, hogy én biztos fel akarom csináltatni magam vele, hogy örökre velem maradjon a párom (hozzá teszem fogamzásgátló tapaszt használok gyógyszer allergia miatt) tehát nem is értem a feltételezést. És ami nagyon durva ő dobta ki egyszer a szoba kukába a dobozával együtt.. És ez csak egy része a dolgoknak de már ez is épp elég. Cselédnek használnak hogy maradjak egész nap náluk és mire haza érnek csillogjon minden cserebe úgy beszélnek velem mint a kutyával.. Haza megyek szüleimhez olyan van már mondva hogy haza járok vakarni a p***t így "szépen" megfogalmazva. Véleményeket kérek xd2023. ápr. 19. 12:31
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat beszéltem a barátommal. Közösen megcsinálunk egy tanfolyamot (amiről persze "anyóska" próbálta lebeszélni, hogy jó hülye vagy fiam minek meg stb) Párom úgy fejezte be vele a beszélgetést, hogy anyós abba a hitbe van hogy nem csinálja. De megcsinálja ő is csak nem fog beszámolni róla csak akkor amikor már járni fogunk xd és úgy néz ki, hogy ki fogunk menni külföldre.
2023. ápr. 20. 13:30
12/15 anonim válasza:
Kifogások helyett el kell költözni külön és ignorálni a nőt.
Ja, hát ahhoz a pasinak is fel kellene nőnie - én nem lennék együtt ilyen emberrel, aki kvázi tűri, hogy szidjanak.
13/15 anonim válasza:
Párom úgy fejezte be vele a beszélgetést, hogy anyós abba a hitbe van hogy nem csinálja - konfliktuskerülő, azaz bármi problémátpk lesz, nem áll ki, mint most sem teszi.
Szép életet anyóspajtival a nyakadon.
14/15 A kérdező kommentje:
#13 csak nem lesz igazad!😃
Megbeszéltük külön megyünk. Felvilágosítottam a dolgokról. És ő se szeretne rabszolga életet. Meg mondtam neki hogy úgy az életbe nem fog haladni semerre.
2023. ápr. 27. 22:37
15/15 anonim válasza:
3-as vagyok.
Akkor csak az lesz amit tanácsoltam. Kellett 1 hét mire rájöttetek a legopcionálisabb megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!