Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen anyóssal mi a teendő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen anyóssal mi a teendő? Páromnak mit mondanátok?

Figyelt kérdés
Az anyósom ok nélkül utál engem. Fenyegető szavakat mond a hátam mögött. Pl:ha én terhes lennék ki taposná a gyereket belőlem. Meg olyan megjegyzést tesz a páromnak, hogy én biztos fel akarom csináltatni magam vele, hogy örökre velem maradjon a párom (hozzá teszem fogamzásgátló tapaszt használok gyógyszer allergia miatt) tehát nem is értem a feltételezést. És ami nagyon durva ő dobta ki egyszer a szoba kukába a dobozával együtt.. És ez csak egy része a dolgoknak de már ez is épp elég. Cselédnek használnak hogy maradjak egész nap náluk és mire haza érnek csillogjon minden cserebe úgy beszélnek velem mint a kutyával.. Haza megyek szüleimhez olyan van már mondva hogy haza járok vakarni a p***t így "szépen" megfogalmazva. Véleményeket kérek xd

2023. ápr. 19. 12:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Minek költöztél hozzájuk
2023. ápr. 19. 12:46
 2/15 A kérdező kommentje:

Szüleimmel lakok. Csak sokat vagyok ott meg ott alszok úgy ahogy otthon is szoktam :)

Eleinte igaz többet voltam ott de a barátom miatt. Mostmár nem. Nem is tudnám elviselni huzamos ideig.

2023. ápr. 19. 12:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nem az anyósod, hanem a párod édesanyja. Sokan ilyenek, nem tudsz mit csinálni. Költözzetek külön, így nem kell elviselni egymást. Szerintem ez a legtisztább.
2023. ápr. 19. 13:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az anyóst kezelni nem a meny/vej, hanem a gyereke feladata.

Ha anyám egy tapló féreg lenne a jövendőbelimmel, úgy küldeném el a bús picsába, mint a huzat. Amit most veled művel az anyósod, az nem az anyósod hibája, hanem a párodé, aki hagyja, hogy ezt megtegye veled. Majd ha nem lenne egy jellemtelen gyáva szar és fontosabb lennél neki, mint a defektes és modortalan származási családja, akkor anyuka esélyt sem kaphatna új emberekkel tiszteletlenkedni.

2023. ápr. 19. 13:01
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő: teljesen egyet értek :)

Szokta a barátom meleg éghajlatra küldeni veszekedések során! Talán majd eljön az az idő amikor sehogy sem lesz rá/rájuk szorulva és akkor külön lehet menni.

2023. ápr. 19. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#4-esnek teljes mértékben igaza van. Az én anyósom imád engem, de tudom, hogy ha akár egyetlen rossz szót mondana rám, a fia azonnal helyre tenné. Itt neki van a legnagyobb felelőssége a dologban, de gondolom, igazi papucs típus.
2023. ápr. 19. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szokta a barátom meleg éghajlatra küldeni veszekedések során!"

Nem alpári stílusban kell veszekedni, hanem elköltözni.

2023. ápr. 19. 13:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Találkozzatok nálatok, vagy ha komolyan gondoljátok költözzetek külön. Tudod mikor mennék én oda ahol így beszélnek velem.
2023. ápr. 19. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a hulye, hkgy turod
2023. ápr. 19. 16:30
 10/15 Hova gondolsz válasza:

Ha ott vagy az a baj, ha hazamész az a baj, azt akarod, hogy a barátodtól teherbe ess, de azért a fogamzásgátló tapaszod kidobja...tudod ki maradna ott akár egy percig is.

Amúgy a 4-essel én is egyetértek.

Ilyen "anyóssal" nincs más teendő, mint otthagyni a fenébe.

2023. ápr. 20. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!