Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen anyóssal mi a teendő? Páromnak mit mondanátok?
Szüleimmel lakok. Csak sokat vagyok ott meg ott alszok úgy ahogy otthon is szoktam :)
Eleinte igaz többet voltam ott de a barátom miatt. Mostmár nem. Nem is tudnám elviselni huzamos ideig.
Az anyóst kezelni nem a meny/vej, hanem a gyereke feladata.
Ha anyám egy tapló féreg lenne a jövendőbelimmel, úgy küldeném el a bús picsába, mint a huzat. Amit most veled művel az anyósod, az nem az anyósod hibája, hanem a párodé, aki hagyja, hogy ezt megtegye veled. Majd ha nem lenne egy jellemtelen gyáva szar és fontosabb lennél neki, mint a defektes és modortalan származási családja, akkor anyuka esélyt sem kaphatna új emberekkel tiszteletlenkedni.
Utolsó kommentelő: teljesen egyet értek :)
Szokta a barátom meleg éghajlatra küldeni veszekedések során! Talán majd eljön az az idő amikor sehogy sem lesz rá/rájuk szorulva és akkor külön lehet menni.
"Szokta a barátom meleg éghajlatra küldeni veszekedések során!"
Nem alpári stílusban kell veszekedni, hanem elköltözni.
Ha ott vagy az a baj, ha hazamész az a baj, azt akarod, hogy a barátodtól teherbe ess, de azért a fogamzásgátló tapaszod kidobja...tudod ki maradna ott akár egy percig is.
Amúgy a 4-essel én is egyetértek.
Ilyen "anyóssal" nincs más teendő, mint otthagyni a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!