Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm terhes, mit tegyek?
Röviden tömören a elmesélem.
Barátnőm családjával élek, elköltöztem otthonról, ők eléggé hátrányos helyzetűek, a lány 17 éves, én 21.
6 kistesójával, az anyjával, és az anyjának 2 ismerősèvel lakunk együtt. A családom maximális támogatást ajánlottak, és hogy segítenek mindenben. Párom jövőre èrettsegizne, megvan minden lehetőség, szinte tényleg minden adott hogy mire megszületik semmiben ne szenvedjen hiányt a baba. A tervünk az volt, hogy ha leteszi az èrettsègit kimegyünk külfödre, és bátyám cègènèl dolgozunk. De el szeretné vetetni a gyereket, én küzdök érte hogy ne tegye, de annyira makacs... Pedig olyan szép életünk lehetne.
Így is 6 kistestvére van és még egy baba!? Nem vagytok normálisak, komolyan. Semmiben nem szenved hiányt az a gyerek... Meddig? Már eleve a hiányba, a nélkülözésbe születne. Szerintem a saját és az ő életét is csak megnehezítenétek ezzel.
Nem véletlenül hangsúlyozzák az iskolákban a védekezést.
Ne engedd, hogy elvetesse. Az egész élete tönkre fog menni, és évek kellenek mire ki fog tudni lábalni belőle.
Akár milyen nehéznek is tűnik most. Az egész életére meghatározó lesz ez, és nem lehet viosszacsinálni már..
12-hez: és évek kellenek mire ki fog tudni lábalni belőle.
Ha egyáltalán...
16 Ha Molóknak akarsz áldozni tedd-a te életed, de másnak ne akard befolyásolni az életét negatív írányban, főleg úgy ne hogy a későbbi utódaira is hatással van.
A Ratkó korszak utáni lánygyerekek szerinted miért küzdenek ennyi problémával mint napjainkban? véletlen?? nincsenek véletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!