Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy úgy válaszoljon nekem, hogy tudatában van hogy kívül álló ként mindig könnyebb a helyes utat látni. Nem várok babusgatást, dicséretet csak véleményeket, ki hogyan látja a helyzetet ha egy kicsit felszál arra a vonatra amin én utazok. Van egy párom vagy inkább kapcsolatom három éve. Kicsit sem zökkenő mentes. Úgy kerültünk össze hogy elhagyta a volt a párját és vele együtt a kislányt. (A kislánnyal jól bánik 2 naponta vele van,nem csak hétvégente.) Akkor még csak kb 1 hónapja. Amikor összejöttünk rá egy pár hétre titokban vissza költözött az exéhez amire magamtól jöttem rá. 1 hétig ott maradt és nem bírt magával csak eljött onnan és könyörgött hogy nem bírja nélkülem velem akar lenni. Megbocsájtottam neki. De utána rengeteg hazugság vette körbe. A kislánya nem tudhatta hogy én vagyok. Szerette volna újra össze hozni a szüleit ezért mindig hisztizet ha mentek vele és az anyja nem volt ott így kiderült hogy titokban még is ott volt és bizonyos helyeken ott is aludt. Aztán meg ismert a lány teltek így a hónapok. Egyszer csak rajta kaptam hogy egy nálam jóval fiatalabb lánykával írogat hónapok óta. Ekkor szakítottam vele, de 1 hónap után csak vissza könyörögte magát hogy ő változik. Persze nem változott.Nem kaptam rajta azóta más nővel hanem a stílusán nem változtatott. A sztorihoz annyit hogy egy elég ingerlékeny emberről beszélünk. Mindenért kiabál velem, csúnyán beszél velem. Van egy kis cicám akit nem bír elviselni (idő közben össze költöztünk) veszekszik velem mindig rajta is. Féltékenykedik folyton hogy biztos másokkal eljárok. Már nagyon boldogtalan vagyok, de az albérlet ahol lakunk az én nevemen van szerződéssel együtt. Két fizetésből megoldható a finanszírozása de egyedül nem bírnám. Szerintetek mit tegyek? Vagy úgy gondoljátok el túlzom ezt az egészet? Másnak is volt ilyen nehézkes a kapcsolata.
Fuh, szerintem te is tudod, hogy mit kellene csinálni, csak kell a megerősítés. Úgy otthagyni, mint eb a szrát. Én akkor reptettem volna, mikor az exéhez visszament suttyomba, ott aludt helyeken vele, de azért néha téged is megdugott. Ne sanyargasd magadat! Egy jól irányzott rúgással bszd ki, mint macskát szrni. Ettől csak jobbat találhatsz.
2023. ápr. 19. 11:02
12/15 anonim válasza:
Minek fogadták vissza nem is egyszer. Menj kisebb, olcsóbb albérletbe és a probléma megoldva.
2023. ápr. 19. 11:25
13/15 anonim válasza:
Aki nem köteleződik el melléd, márpedig ő ugye nem, avval nem érdemes együtt lenni.
Sok erőt kivanok elhagyni őt!
Tudom hogy nehéz, de meg kell tenned.
2023. ápr. 19. 11:39
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó kommentelőnek. Próbálok minél erősebb határozottabb lenni!
2023. ápr. 19. 11:44
15/15 anonim válasza:
Én annyira nem értem az ilyet. Van veled valami baj? Csúnya vagy, elviselhetetlen, buta, büdös a lábad? Vagy miért nem tartod magad többre ennél? Hazug, bunkó alak aki valószínűleg rendszeresen félredug mellőled. Minek csinálod ezt magaddal? Biztos vagyok benne hogy találnál jobb pasit aki nem aláz porig egy kapcsolatban.
De csak te tudsz változtatni. Tudod, ha egyszer átvernek az a világ hibája. Megesik az is, hogy kétszer átvernek. De ha háromszor átvernek és mégis visszamész, az már a te butaságod. Ne legyél buta. Ez a faszi már bőőven nem érdemel több esélyt. Ha mégis adsz neki, akkor meg ne csodálkozz hogy nem tartja semmire a kapcsolatotokat, és vígan hülyének néz. Ha következmények nélkül megteheti, akkor igaza is van. Márpedig eddig következmények nélkül megtehette. Szállj le erről a vonatról, hát te is látod hogy tök gáz az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!