Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy úgy válaszoljon nekem, hogy tudatában van hogy kívül álló ként mindig könnyebb a helyes utat látni. Nem várok babusgatást, dicséretet csak véleményeket, ki hogyan látja a helyzetet ha egy kicsit felszál arra a vonatra amin én utazok. Van egy párom vagy inkább kapcsolatom három éve. Kicsit sem zökkenő mentes. Úgy kerültünk össze hogy elhagyta a volt a párját és vele együtt a kislányt. (A kislánnyal jól bánik 2 naponta vele van,nem csak hétvégente.) Akkor még csak kb 1 hónapja. Amikor összejöttünk rá egy pár hétre titokban vissza költözött az exéhez amire magamtól jöttem rá. 1 hétig ott maradt és nem bírt magával csak eljött onnan és könyörgött hogy nem bírja nélkülem velem akar lenni. Megbocsájtottam neki. De utána rengeteg hazugság vette körbe. A kislánya nem tudhatta hogy én vagyok. Szerette volna újra össze hozni a szüleit ezért mindig hisztizet ha mentek vele és az anyja nem volt ott így kiderült hogy titokban még is ott volt és bizonyos helyeken ott is aludt. Aztán meg ismert a lány teltek így a hónapok. Egyszer csak rajta kaptam hogy egy nálam jóval fiatalabb lánykával írogat hónapok óta. Ekkor szakítottam vele, de 1 hónap után csak vissza könyörögte magát hogy ő változik. Persze nem változott.Nem kaptam rajta azóta más nővel hanem a stílusán nem változtatott. A sztorihoz annyit hogy egy elég ingerlékeny emberről beszélünk. Mindenért kiabál velem, csúnyán beszél velem. Van egy kis cicám akit nem bír elviselni (idő közben össze költöztünk) veszekszik velem mindig rajta is. Féltékenykedik folyton hogy biztos másokkal eljárok. Már nagyon boldogtalan vagyok, de az albérlet ahol lakunk az én nevemen van szerződéssel együtt. Két fizetésből megoldható a finanszírozása de egyedül nem bírnám. Szerintetek mit tegyek? Vagy úgy gondoljátok el túlzom ezt az egészet? Másnak is volt ilyen nehézkes a kapcsolata.
Rég ott kellett volna hagynod. Ez egy beteg kapcsolat.
2023. ápr. 19. 10:27
2/15 anonim válasza:
Már az sem oké, hogy az exéhez visszajárkál dugni.
De eszerint rajta kívül még más lányokat is fűzöget az interneten. Nem hinném, hogy hosszú távon meg fog változni.
Másrészt: nem jön ki a cicáddal, mindenért kiabál veled - eszerint az együttélés sem működik vele.
Nagy kár volt összeköltözni és olyan albérletben lakni, ami a te neveden van, de egymagad nem tudod fenntartani. Így se elköltözni, se őt kidobni nem tudod.
Ez a kapcsolat nem működik, a vak is látja. Be kéne fejezni. Fel kéne mondani ezt az albérletet, és keresni olyat, amit egyedül fenn tudsz tartani.
2023. ápr. 19. 10:29
3/15 anonim válasza:
"Másnak is volt ilyen nehézkes a kapcsolata"
Igen más idiótáknak is. Mi a f@sz értelme van ilyen párkapcsolatban lenni??? És akkor az ilyen kötődési defektes embereknek lesz gyereke. "Utalom, egy szar ember, de ajj olyan szepen konyorog, gyere vissza, tedd tönkre még jobban az életem"
2023. ápr. 19. 10:30
4/15 anonim válasza:
Jézusom, sosem értem ezeket a kérdéseket. Mit tegyek? A pasi megcsal, hazudozik, még agresszív is.
Kérdező, nem tudsz nélküle megélni anyagilag, azért vagy vele? Nem lehet felmondani az albérletet, és keresni valami szerényebbet?
Te sem gondolod komolyan, hogy ez így rendben van.
2023. ápr. 19. 10:31
5/15 anonim válasza:
Elég ha felsorolásszerűen leírod a tényeket:
- hazudott neked
- visszament az exéhez
- gyereke van aki össze akarja hozni a szüleit
- fiatalabb nővel írogatott a hátad mögött
- ingerlékeny, kiabál, csúnyán beszél veled
- féltékenykedik
Ezek alapján szerinted nem egyértelmű?
Itt a legnagyobb baj az, hogy egyedül nem tudsz albérletet fizetni, és már csak ezért van szükséged erre a baromra. Te is látod hogy mi a baj ezzel az egész kapcsolattal, csak a lakásproblémáid miatt nem mersz kilépni.
Szüleidhez nem tudsz visszamenni?
2023. ápr. 19. 10:32
6/15 anonim válasza:
Én olyan mélyre nyomtam már a saját fejem mások sz@rságai miatt, hogy lassan én se látom már a kiutat! A sok fos kapcsolat után már azt érzem inkább maradok egyedűl! Ha van vkim akkor olyan érzelmi hullámvasúton vagyok, hogy teljesen kikészülök.. egyedűl kell lenni amíg teljesen rendbe nem hozom magam és szeretre leszek képes.. mert így csak gördítem tovább a galacsinom ami egyre nagyobb és nagyobb......
2023. ápr. 19. 10:34
7/15 A kérdező kommentje:
De természetesen vissza tudok bármikor. Egyébként is én támogatom őt és a beteg testvéremet. Anyagilag is, amennyire még meg engedhetem magamnak. Mindössze nem tudom mivel jár az ha egy ilyen szerződés felmondok idő előtt.
2023. ápr. 19. 10:36
8/15 A kérdező kommentje:
kedves 6-os kommentelő. sajnálom hogy így érzel. együtt érzek. én is a bizonyos béka segge alatt vagyok. Okolom is magam hogy ennyire naiv,buta kislány vagyok valahol.
2023. ápr. 19. 10:37
9/15 anonim válasza:
Kérdező, ha van albérleti szerződés, abban pontosan meg van határozva. Ha nincs, akkor semmivel.
2023. ápr. 19. 10:40
10/15 anonim válasza:
Oké, értettem, hogy kívülállóként könnyebb véleményt alkotni...de basszus, 1 (szóval is leírom EGY) ami lássuk be eleve nem sok, de mégcsak ennyi sem, egyetlen egy dolgot SEM olvastam ezzel a farokarccal kapcsolatban ami pozitív lenne. Vagy direkt nem írtál, vagy tényleg ilyen. Szokták mondani, hogy halottról vagy jót vagy semmit...ne itt fordítva van, erről a nyomorultról nem olvastam semmit csak rosszat! Miért vagy vele? Hazudik, megcsal, átver, egyértelmű, hogy csak tartalék fleshlight vagy neki, hogy addig is legyen kit dugni amíg nem a volt csajával vagy más nőkkel kavar...és még tapló módon is bánik veled. Mi tart mellette, mi miatt nem léptél le már az első...a második, a huszadik alkalommal? Miért vagy még mellette a százötvenkettedik után is???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!