Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromat bejelölte egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat bejelölte egy nő instagrammon , észre vettem megkérdeztem tőle hogy minek igazolta vissza ha nem ismeri , ő azt mondja nekem hogy csak megkérdezte a nőtől hogy mit akar tőle , mire a nő azt írta neki vissza hogy szeretné megismerni?

Figyelt kérdés

Amire a párom állítása szerint ő azt írta neki hogy nem akar ismerkedni , de utánna még sem tiltotta le hanem csak le törölte a nőt az ismerősei közül mondtam neki mutassa meg nekem az üzenetet mire ő azt válaszolta hogy ki törölte

Vajon igazat mondott nekem nem hazudik?

2023. ápr. 19. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod. Te ismered, hogy őszinte ember-e.

Mindenesetre te nyomozol utána, tehát alapból nem bízol benne. Ő meg sumákol.

2023. ápr. 19. 04:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Durva
2023. ápr. 19. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem mondott igazat. Ha nem erdekelte volna, nem is megy bele semmilyen beszelgetesbe.
2023. ápr. 19. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

"csak megkérdezte a nőtől hogy mit akar tőle"

"párom .... azt írta neki hogy nem akar ismerkedni"

Aki nem akar ismerkedni, az nem kérdez semmit egy ilyen nőtől. Egyébként is teljesen egyértelmű, hogy az a nő ismerkedni akart.

Kérdező, a párod kapcsolati státusza látható? És az van bejelölve, hogy kapcsolatban van?

Ha nem is csalt meg eddig a párod, de az holtbiztos, hogy nem szalasztana el egy alkalmat, ha adódna.

2023. ápr. 19. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
instán ritkán írják ki az emberek a kapcsolati státuszukat, bár előfordul. Lényeg, hogy aki nem akar ismerkedni, az nem ismerkedik :) Főleg nem jelöli vissza a tök ismeretlent, max rákérdez, hogy bocs, de honnan ismerjük egymást, ha így bejelöltél. Szóval kamuka a fiú.
2023. ápr. 19. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van , csak nekem az a furcsa hogy ez a nő csak férfiakat követ instagrammon és a másik furcsaság az az hogy sokan a párom haverjai/kolegái ..
2023. ápr. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!