Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy már beszélni sincs vele kedvem?

9 A leválás egy embwerről nem könnyű.
Az ilyen dolgok nem hasonlíthatóak össze egy fellángolással..amire azt hiszi a nagy többség, hogy szerelem. A szerelem nem az ágyban kezdődik-az igaz szerelem-hanem a lélekben. A lélek kapcsolódik össze a valós szerelemben.
Két lélek-egy test.

Jé tényleg párkapcsolatok rovatban van:D
Eddig azt hittem vmi szexpartneri vagy lassan ismerkedős vmi.
Nekem ilyen szia mizu szép napot hogy aludtál (és ezek a nagybeszelgetéseink maximumai) szintű társalgásaim csak társkeres idegenekkel vannak akik nem akarnak semmit belerakni az isnerkedésbe vagy tartalmatlan üres unalmas élettelen emberek akiket gyakorta offolok is ha sokáig akad fenn azon, hogy aludtál?
Belegondolva eddig egyetlen normális barátommal se hangzott el soha az, hogy mizu joreggelt meg hogy aludtál meg szép napot. Millio tartalmas mindenről beszéltünk mindig, a közhelyek még csak fel se merültek soha.
Nekem fura ez a nyelvezet másoktól. Olyan kiégető agyzsibbasztó irritáló.
De legalább tiszteletteljes mert legalább nem szexualisan zaklató szöveget célzásokat ír.

"irritáló ez a szép napot (azt annyi)"
Nem irritáló, teljesen közömbös. Ezt a zöldségesnek is mondhatja bárki. Ennyit érez. Ideje lelépned.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!