Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell végtelenségig démonizálni a tönkretett férfiakat?
Arra gondolok amikor kapcsolatban kijött belőle az agresszió... Azzal soha nem foglalkoznak hogy mennyi megaláztatás, gyalázkodás, terror vezetett oda a nő részéről. pedig az is van ugyanolyan rossz mint a fizikai fájdalom...
Komolyan elhiszik az emberek hogy a férfiak tömegesen rossz, gonosz, otromba lények akik kedvtelésből válnak állattá és kockáztatják a jóhírüket vagy akár a szabadságukat is?
Pont az olyanokra gondolok mint a 7es válaszoló... :D Vicc hogy kiírtam a jelenségről kérdést és idejött valaki PONT ÍGY osztani az észt...
Mekkora esély van rá mégis hogy ő tényleg egy szűzies angyal, aki csak simán kidobta a "nárcisztikus" bántalmazót és a pasi csupán a semmiből kitalálta hogy nemi beteg lett és hogy a csaj megcsalta? Vszeg szépen lebuktál :D
Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék, sajnálatos ha nem tette ezt meg a való életben ezt senki és eggyel több féri lelke és jóhíre van taposva...
Arra milyen mentséged van mégis hogy a TÁRSADAT akkor dobtad ki amikor a legnagyobb szüksége lett volna a támogatásra?
Szerinted alkalmas vagy komoly kapcsolatra, házasságra?
"Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék"
Ezt pontosan hogyan kell elképzelni?
Most bszm szájba a párom, mert volt pár férfi aki bántott?
A múltat és a sérelmeket nem máson kell levezetni, pláne nem olyanok aki nem tehet róla.
Az hogy agresszív brm lesz valaki...hát bszki. Az állat különb szinten van.
"Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék"
Az én társaságomban ha elkezdenél mocskolódni, ki lennél baszva az utcára.
Nekem is van egy ilyen exem, aki lekurvázott, meggyanúsított, hogy folyamatosan csalom, hogy nemibetegséget adtam át, fenyegetett, bántani akart, lelkileg terrorizált, és nekem is volt olyan, hogy nem akartam szexelni, de hagytam magam egy alkalommal, csak takarodjon már, és még ő volt megsértődve, hogy nem élveztem…
Szakítás után fenyegetett, féltem nagyon.
Kérdező, ha ezek után még neked állna feljebb és elkezdenél mocskolni, kapnál a sokkolóval akkorát, hogy megemlegeted, te barom.
A lelki bántalmazás is ugyanolyan fájdalmas, mint a fizikai bántalmazás.
Én ismertem olyan párt, ahol a nő lelkileg bántalmazta a párját, évekig tűrte a férfi, majd egy ilyen bántalmazó órában a csaj is leosztott pár pofont, a férfi is kiosztott pár pofont, és utána a férfi volt a hibás a nő szerint.
Nyilván egy ilyen nővel szakítani kellene minél előbb, egyáltalán nem szabadna eljutni addig, hogy pofozkodjatok.
De ahogy sok nő is benne marad bántalmazó kapcsolatokban, úgy ez az állítás ugyanúgy meglehet a férfiak esetén is.
Persze ítélkezhetek/ítélkezhetünk, de mire fel tenném ezt, egy olyan férfival kötöttem házasságot, aki soha nem emelne kezét rám, királylányként bánik velem, lágy és kedves, tisztel és szeret, soha nem bánt se fizikailag, se lelkileg.
Így nem érthetem, valaki miért ragaszkodik egy olyan emberhez, aki ezeket nem adja meg. Nem voltam még ilyenben benne, nem is szeretnék, de eltudom képzelni mennyire mennyire kínkeserves lehet ez.
Nem lehet kizárni azt se, hogy ahogy sok férfi, úgy sok nő is lehet bántalmazó, csak ők álltalaban nem pofonokkal bántalmazzák a párjukat.
Pl elnyomják a férfiakat, rengeteg olyan párt ismertem már, ahol a nő a férfit pl nem engedte el a haverjaival egy sörre se, minden idejével elkellett számolnia, stbstb. Ez szerintem bántalmazás, és rengeteg kapcsolatban megjelenik, álltalaban a nők részéről. Egy ilyen nőt elkell hagyni, nem tűrni tűrni, aztán pofozkodni, de ha ez megtörténik, a végén valóban csak azt látjuk hogy a férfi a gonosz férfi megpofozta a nőt.
Valóban úgy gondolom én is, hogy hiba volt a férfi részéről a pofon, viszont nem démonizálnám a végtelenségig a férfit se. Úgy gondolom, talán ő megérdemelne egy másik esélyt, csak nyilván nem abban a kapcsolatban.
Viszont a kérdező nekem nem valami szimpatikus, ezzel az incelkedéssel, kissé nőgyülöletet érzek a háttérben, jó lenne ezt eloszlatni, de valószínűleg nem lesz eloszlatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!