Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell végtelenségig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell végtelenségig démonizálni a tönkretett férfiakat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok amikor kapcsolatban kijött belőle az agresszió... Azzal soha nem foglalkoznak hogy mennyi megaláztatás, gyalázkodás, terror vezetett oda a nő részéről. pedig az is van ugyanolyan rossz mint a fizikai fájdalom...

Komolyan elhiszik az emberek hogy a férfiak tömegesen rossz, gonosz, otromba lények akik kedvtelésből válnak állattá és kockáztatják a jóhírüket vagy akár a szabadságukat is?

2023. ápr. 16. 21:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Pont az olyanokra gondolok mint a 7es válaszoló... :D Vicc hogy kiírtam a jelenségről kérdést és idejött valaki PONT ÍGY osztani az észt...

Mekkora esély van rá mégis hogy ő tényleg egy szűzies angyal, aki csak simán kidobta a "nárcisztikus" bántalmazót és a pasi csupán a semmiből kitalálta hogy nemi beteg lett és hogy a csaj megcsalta? Vszeg szépen lebuktál :D

Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék, sajnálatos ha nem tette ezt meg a való életben ezt senki és eggyel több féri lelke és jóhíre van taposva...

Arra milyen mentséged van mégis hogy a TÁRSADAT akkor dobtad ki amikor a legnagyobb szüksége lett volna a támogatásra?

Szerinted alkalmas vagy komoly kapcsolatra, házasságra?

2023. ápr. 17. 01:00
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

"Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék"

Ezt pontosan hogyan kell elképzelni?

2023. ápr. 17. 01:06
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
7: ez velem is megtörtént, hogy az exemtől kellett félnem szakítás után. Félelemkeltő sms-ek, email-ek, rosszhír keltése.. Tipikus. És én is normális családból jövök, szüleim mai napig együtt vannak, tisztelik egymást. Nem kell ehhez rossz családból jönni. A legtöbb nővel megtörténik a párkapcsolati erőszak valamilyen formája, és még mindig túl keveset beszélünk erről.
2023. ápr. 17. 01:27
 14/20 anonim ***** válasza:
97%

Most bszm szájba a párom, mert volt pár férfi aki bántott?

A múltat és a sérelmeket nem máson kell levezetni, pláne nem olyanok aki nem tehet róla.

Az hogy agresszív brm lesz valaki...hát bszki. Az állat különb szinten van.

2023. ápr. 17. 01:57
 15/20 anonim ***** válasza:
97%

"Ha társaságban adnád elő ezt a sztorit én hót ideg lennék és egyből neked állnék"

Az én társaságomban ha elkezdenél mocskolódni, ki lennél baszva az utcára.

2023. ápr. 17. 02:47
 16/20 anonim ***** válasza:
97%
15 kb nálunk is. Vagy én rúgnám fejbe.
2023. ápr. 17. 02:57
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is van egy ilyen exem, aki lekurvázott, meggyanúsított, hogy folyamatosan csalom, hogy nemibetegséget adtam át, fenyegetett, bántani akart, lelkileg terrorizált, és nekem is volt olyan, hogy nem akartam szexelni, de hagytam magam egy alkalommal, csak takarodjon már, és még ő volt megsértődve, hogy nem élveztem…

Szakítás után fenyegetett, féltem nagyon.

Kérdező, ha ezek után még neked állna feljebb és elkezdenél mocskolni, kapnál a sokkolóval akkorát, hogy megemlegeted, te barom.

2023. ápr. 17. 07:08
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert feminista világban élünk, ahol mindig minden rosszról a csúnya, gonosz férfiak tehetnek.
2023. ápr. 17. 08:02
 19/20 anonim ***** válasza:
97%
Azért, mert normális ember erre sem reagál fizikai agresszióval. Ugyanúgy lehetne visszaszólni vagy szakítani. De nehogy már még elkezdjük simogatni bubuka fejét, amikor összeverte az asszonyt (és még mielőtt szexizmussal vádolnának, nőkkel szemben is ugyanez a véleményem, hogy ne reagáljon fizikai erőszakkal lelki bántalmazásra).
2023. ápr. 17. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A lelki bántalmazás is ugyanolyan fájdalmas, mint a fizikai bántalmazás.

Én ismertem olyan párt, ahol a nő lelkileg bántalmazta a párját, évekig tűrte a férfi, majd egy ilyen bántalmazó órában a csaj is leosztott pár pofont, a férfi is kiosztott pár pofont, és utána a férfi volt a hibás a nő szerint.

Nyilván egy ilyen nővel szakítani kellene minél előbb, egyáltalán nem szabadna eljutni addig, hogy pofozkodjatok.

De ahogy sok nő is benne marad bántalmazó kapcsolatokban, úgy ez az állítás ugyanúgy meglehet a férfiak esetén is.

Persze ítélkezhetek/ítélkezhetünk, de mire fel tenném ezt, egy olyan férfival kötöttem házasságot, aki soha nem emelne kezét rám, királylányként bánik velem, lágy és kedves, tisztel és szeret, soha nem bánt se fizikailag, se lelkileg.

Így nem érthetem, valaki miért ragaszkodik egy olyan emberhez, aki ezeket nem adja meg. Nem voltam még ilyenben benne, nem is szeretnék, de eltudom képzelni mennyire mennyire kínkeserves lehet ez.

Nem lehet kizárni azt se, hogy ahogy sok férfi, úgy sok nő is lehet bántalmazó, csak ők álltalaban nem pofonokkal bántalmazzák a párjukat.

Pl elnyomják a férfiakat, rengeteg olyan párt ismertem már, ahol a nő a férfit pl nem engedte el a haverjaival egy sörre se, minden idejével elkellett számolnia, stbstb. Ez szerintem bántalmazás, és rengeteg kapcsolatban megjelenik, álltalaban a nők részéről. Egy ilyen nőt elkell hagyni, nem tűrni tűrni, aztán pofozkodni, de ha ez megtörténik, a végén valóban csak azt látjuk hogy a férfi a gonosz férfi megpofozta a nőt.

Valóban úgy gondolom én is, hogy hiba volt a férfi részéről a pofon, viszont nem démonizálnám a végtelenségig a férfit se. Úgy gondolom, talán ő megérdemelne egy másik esélyt, csak nyilván nem abban a kapcsolatban.

Viszont a kérdező nekem nem valami szimpatikus, ezzel az incelkedéssel, kissé nőgyülöletet érzek a háttérben, jó lenne ezt eloszlatni, de valószínűleg nem lesz eloszlatva.

2023. ápr. 18. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.