Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom rajtam vezeti le a feszültségét?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig ha ideges,még ha nem is rám de rajtam vezeti le a feszültséget,olyankor minden szar neki és ez már minden napos!ebbe tönkre lehet menni lelkileg?
2023. ápr. 14. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez ugyan úgy bántalmazó kapcsolat mintha verne…. Nekem is volt 20 évesen ilyen kapcsolatom áldom az eget, hogy valahogy kikeveredtem abból az ördögi spirálból. Nehéz mert a szép emlékek meg a tudat, hogy szeret meg amikor szeret na de utána, és ugy csűri csavarja hogy elhiszed, hogy te vagy a rossz de nem …. Pokol inkább lépj mégha nehéz is ne vállalj ilyen embernek gyereket.
2023. ápr. 14. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Szakitani akar, csak nem fülik a foga ahhoz hogy megmondja. A fix pin@ ugy kell csak az igényeid nem.
2023. ápr. 14. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakitani akar vagy vam vkije. Akkor mennek át sokan ilyen bunkóba. Szakitast provokál mert nincs benne annyi hogy felvállalja hogy léo.
2023. ápr. 14. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
*lép
2023. ápr. 14. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, tönkre lehet menni bele lelkileg. De nem ő tesz vele tönkre hanem te magadat, hogy egy bunkónak mindenáron mentségeket keresnél meg igazolnád, hogy attól még persze szeret téged. Bemelegedett a kapcsolatban, már megkapott, lehet olyan, amilyen valójában ő. Nálad a döntés. De úgy tűnik, neked ennyi elég, a rosszat majd megmagyarázod magadnak.
2023. ápr. 14. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Vegyen magának egy boxzsákkot+kesztyűt, és azon vezesse le a dolgokat.
2023. ápr. 14. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:

pedig érzem,hogy szeret engem nagyon,de mégis milyen férfi vezeti le a feszültségét azon akit szeret és aki szereti őt? hogy legyen így gyerekünk?:(

Te valamit nagyon benéztél...ez az ember nem szeret, max önmagát, és ha megalkuvással akarod tölteni az életedet, meg attól való rettegéssel, hogy apjuknál épp mi váltja ki az ingert, hogy átmenjen vadbaromba, és emiatt pincsiként fogod tengetni a napjaidat, vagy fedezékbe vonulva, ha már eleve állatként jön haza...az a te dolgod. Mindenki a maga sorsáért felelős, ha neked csak erre van igényed, egy boxzsákak tartod magad (a piszchoterrort

követni fogja tettlegesség is, csak várd ki) hajrá! De hogy akár egy gyereket is belekényszeríts ilyen életbe, ha ahhoz nem hiszem, hogy jogod van, vagy nem kell csodálkozni, ha hasonló lelkibeteg lesz, aztán vagy onnan is kapod az ívet, vagy amint lehet, rádb...a a z ajtót. CSodás kilátások...nem lenne jobb még csírájában elfojtani mindezt, és inkább önvizsgálatot tartani, hogy miért gondolod, hogy csak ennyit érdemelsz, ill. keresni egy normális embert?

2023. ápr. 15. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!