Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel erontottam az egeszet?
Lassan egy honapja randizok egy nalam idosebb lannyal. O 27 en 25 vagyok es kicsit ugy erzem hogy tul jo hozzam mert meg nem volt idosebb baratnom es eleg csinos is.
A multkor mikor elment a wcre beleneztem a telefonjana hogy most komolyan gondolja e velem vagy csak szorakozik es van mas partnere is. Nem talaltam semmit de lebuktam. Rohogott az egeszen meg mosolygott es mondta hogy nyugodtan nezhetem nincs titkolni valoja. Egyaltalan nem lett merges miatta.
Viszont most felek hogy a jol indulo kapcsolatunkat ezzel totalisan elrontottam es nem tudom mit gondolhat most valojaban.
Tudtok segiteni? Lanyok?

Istenem remélem elhagy.
Hogy van ehhez pofád ráadásul egy hónap után...

Egy egészséges embernél-igen.
Senki nem akar örökké kutakodó emberrel kezdeni.Mert az ilyen ember később még rosszabbá válik partnerkapcsolatban. Rakd helyre magad-ha kell pszichomókussal, és csak utána kezdj bármilyen emberi kapcsolatba. És ne tegyél senkit tönkre a pszichoproblémáid miatt..
Az emberi társkapcsollat felelőség-nem játék.

Nagyon rugalmas lány lehet, ha ezek után nem vágott ki rögtön.
Azért vegyél vissza a kutakodásból, mert ezzel előbb-utóbb el fogod kergetni magadtól.

Hülye vagy!!!
Mit nem adnék egy ilyen nőért így 40hez.kozel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!