Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én tartom betegesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom betegesnek mikor egy tizenéves lánynak 10-15 évvel idősebb pasija van?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, a kérdés nálam nem aktuális (már családom van), csak az itt feltett kérdések ejtettek gondolkodóba.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit tudnék kezdeni egy tizenéves lánnyal.

Pontosabban egy dolgot tudok, de azt vegyük számításon kívül.

2010. okt. 8. 18:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért a "beteges" kifejezést erősnek és konzervatívnak találom. Egyáltalán nem az. De gondoljunk csak bele. Akik az ilyen párkapcsolatokat elítélik már mind-mind idősebbek (30-40évesek). Volt mostanában valamelyikőtök is buliban? Egymás hegyén-hátán hánynak mert totál berúgni és beszívni a menő meg az Armani és társai... Kb. ez a mostani értékrend a fiúknál. Mégis melyik normális csajnak kell ez?

22 éves vagyok és 15 évvel idősebb a párom, mégis benne találtam meg azt a valakit akit szeretek, aki komolyan vesz, aki komolyan gondolja velem. Már egy éve együtt vagyunk, nemrég összeköltöztünk és élünk boldogan.Igenis van olyan hogy egy fiatal lány gondolkodása érettebb az átlagnál és inkább az ilyen pasik felé tendál.Nem a korkülönbség számít, hanem az, hogy boldogan éled-e vele az életed.Szerintem.

2010. okt. 11. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:

az én 25 éves barátom az élettársát kidobta miattam, mert én "csak" 19 vagyok, fiatalabb, mint a totál ugyanilyen nője (ő is varrni tanult, meg én is, ő is megbízható, meg én is, csupán ő idősebb nálam)

aztán amikor 24 lettem, engem is lecserélt egy fiatalabbra, amikor én már családot szerettem volna...

az idősebb pasik a fiatal lányokban a kötöttségmentes kapcsolatot keresik

2010. okt. 11. 13:44
 23/26 anonim válasza:

Szia!

20 éves vagyok a párom 31 éves éppen elvált amikor mi találkoztunk. Van két szép kislánya, akik imádnak velem lenni. Mi úgy kerültünk össze, hogy egy közös ismerősünk felhívott engem, hogy menjek le ehhez hozzá, mert hogy ő is ott van. Hozzá teszem akkoriban én a közös ismerősünkért voltam oda aki 14 évvel idősebb mint én. Szóval lementem hozzá és hát elkezdtünk 3an beszélgetni. Az életről a nőkről/pasikról. Ahogy alakult az este egyre jobban megismertem és amikor a közös ismerősünk kiszaladt a pizzánkért el is csattant a csók. Nem gondoltam akkor még komolyan a dolgot csak imponált, hogy wáá egy ilyen pasinak én tetszem. Miután haza mentem elgondolkodtam rajta, hogy ez mi volt. Nem voltam tisztában az érzéseimmel így találkoztam az ismerősünkkel. Ő azt mondta, hogy tetszek neki, de inkább ne erőltessük ami köztünk van/volt mert nem akarja a barátját megbántani. Én meg ott álltam értetlenül, hogy mi hogy merre meddig :O Később kiderült hogy a párom megkérte a barátját, hogy beszéljen velem, mert szeretne még találkozni. Megvoltam illetődve, de nekem is tetszett és hát belementem, egy találkozásba. Utána lett még egy és még egy jó pár. 1 hónapra az első találkozásunk után elvált (nem miattam ment a kapcsolat tönkre. Több mint 1 éve külön voltak már az ex-nejével) És most már együtt vagyunk 6 hónapja :) Én megtaláltam benne azt ami nekem más fiatalabb pasiknál hiányzott. A megértést a bizalmat. Volt fiatal pasi is aki velem egykorú volt, de neki mindig a szexen járt az agya. Párommal tervezzük az életünket és nem mellesleg 3 éven belül gyermeket is szeretne tőlem. Remélem addig kitart a dolog. Amúgy meg én is önálló keresettel rendelkezem és Ő is. De nem volt ez mindig így. Amit én kaptam tőle azt ahogy tudom én vissza is adom (nem pénzben kell gondolkodni)

2010. okt. 11. 14:09
 24/26 A kérdező kommentje:

13:29-nek:

1. "Azért a "beteges" kifejezést erősnek és konzervatívnak találom. Egyáltalán nem az."

Én meg azt találom erősnek, hogy a véleményedet tényként közlöd...

2. "Volt mostanában valamelyikőtök is buliban?"

Igen, kb. egy hónapban egyszer eljutunk egy buliba.

3. "Egymás hegyén-hátán hánynak mert totál berúgni és beszívni a menő meg az Armani és társai... Kb. ez a mostani értékrend a fiúknál. Mégis melyik normális csajnak kell ez?"

Amit te leírtál az nagyon szélsőséges. Menj el egy "elit" szórakozóhelyre, ott sokkal mértékletesebb, de semmivel se kevésbé fergeteges bulik vannak, persze itt is akad kivétel.

Mióta meg tudom fizetni, a ruhatárom kb. minden negyedik darabja Armani. A kijelentésed alapján én emiatt "el vagyok ásva" nálad. Pedig semmit nem tudsz rólam. Ez szerintem téged minősít.

Tapasztalataim szerint ha nem is egyenlő, de közel azonos a részeg lányok/nők és a részeg fiúk/férfiak aránya.

4. "22 éves vagyok és 15 évvel idősebb a párom, mégis benne találtam meg azt a valakit akit szeretek, aki komolyan vesz, aki komolyan gondolja velem."

Szép dolog a szerelem, csak neked még tanulni kéne, a párodnak meg már családot kellett volna alapítania szerintem.

5. "Már egy éve együtt vagyunk, nemrég összeköltöztünk és élünk boldogan."

Engedek a kísértésnek, hogy feltegyem az aljas kérdést:

Az összeköltözés alatt azt érted, hogy odaköltöztél hozzá?

6. "Igenis van olyan hogy egy fiatal lány gondolkodása érettebb az átlagnál és inkább az ilyen pasik felé tendál."

És olyan fiúk nem is léteznek, akik érettebbek az átlagnál?

Csak ennyit akartam mondani, remélem picit elgondolkodtatott. További szép napot.

2010. okt. 11. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:

Nah ezt a kommentet most látom :D

Hát elég vicces, hogy ennyire a lelkedbe tiportam, hogy fél oldalas választ kell írj :D

Még szerencse, hogy te aztán tudod mire van nekem szükségem. Jah és az én szememben nem kell elásnod magad, pont te vagy aki ítélkezik. Ne kérdezz, ha nem jól viseled a válaszokat.

2011. máj. 11. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Elolvastam az utolsó pár választ, szerintem a kérdező nem arra gondolt, hogy 22 évesen idősebb párod van, mert 22 évesen már te magad is felnőtt vagy, de szerintem is undorító, és 15 évesen mondom ezt, hogy egy felnőttnek egy gyerek kell, aki még testileg és lelkileg is érettlen, plusz hogy 11 évesen már cigizni, inni kell, stb.. gusztustalan:)
2011. máj. 11. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!