Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom betegesnek mikor egy tizenéves lánynak 10-15 évvel idősebb pasija van?
29 éves férfi vagyok, a kérdés nálam nem aktuális (már családom van), csak az itt feltett kérdések ejtettek gondolkodóba.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit tudnék kezdeni egy tizenéves lánnyal.
Pontosabban egy dolgot tudok, de azt vegyük számításon kívül.
Persze, lehet beszélgetni vele, de..
Ami egy harminc éves pasinak kell, nem az, ami egy 15 évesnek (szerintem)
Azokat modnom, amit hallok oztálytársamtól.. Hogy a pasi nem cska megdugni akarja.. Lehet, DE! Ha belegondoltok, egy harminc éves egy harminc évessel normális szexuális kapcsolatot létesít, egy az érdeklődési körük..
Lehet, hogy egy harminc éves ember érettebb mint a korunkbeliek, de szerintem az sem normális, hogy a 15 éves kislányok után futnak.. Igen, KISLÁNYOK! Gimi első osztályban miért arról kell beszéljünk, hogy a pasim munkahelye megszűnt, nemtudunk találkozni a munkája miatt, milyen a fizetése, a főnöke, stb? Én inkább beszélnék arról, hogy milyenek a tanárok, és a tieid milyenek? Nem megüynk el ma erre meg erre sétálni? Meg egyébként is. NEm tudnék egy 35 éves ember szemébe nézni ÚGY.. mintha apámmal kéne beszélgessek, bAszélgessek..
Ez azért nem csak a lányok hibája .
Szerintem a mai tini fiúk még 18-20 évesen is nagyon gyerekesek általában és éretlenek egy kapcsolatra .
De persze ez tényleg nem kóser dolog így .
24/f
szerintem a tinik nem gondolkoznak normálisan
én soha nem tudtam elképzelni, hogy 10 évvel idősebbel foglalkozzam, mindenkiben az apámat látnám, aki hozzám képest "öreg"
31 N
előzőhöz írnám:
a tinik még nemhiszem, hogy ésszel néznének egy kapcsolatot.
csak szimplán könnyű őket hülyíteni.amit a 20-on éves srácok még nem tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!