Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én tartom betegesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom betegesnek mikor egy tizenéves lánynak 10-15 évvel idősebb pasija van?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, a kérdés nálam nem aktuális (már családom van), csak az itt feltett kérdések ejtettek gondolkodóba.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit tudnék kezdeni egy tizenéves lánnyal.

Pontosabban egy dolgot tudok, de azt vegyük számításon kívül.

2010. okt. 8. 18:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Persze, lehet beszélgetni vele, de..

Ami egy harminc éves pasinak kell, nem az, ami egy 15 évesnek (szerintem)

Azokat modnom, amit hallok oztálytársamtól.. Hogy a pasi nem cska megdugni akarja.. Lehet, DE! Ha belegondoltok, egy harminc éves egy harminc évessel normális szexuális kapcsolatot létesít, egy az érdeklődési körük..

Lehet, hogy egy harminc éves ember érettebb mint a korunkbeliek, de szerintem az sem normális, hogy a 15 éves kislányok után futnak.. Igen, KISLÁNYOK! Gimi első osztályban miért arról kell beszéljünk, hogy a pasim munkahelye megszűnt, nemtudunk találkozni a munkája miatt, milyen a fizetése, a főnöke, stb? Én inkább beszélnék arról, hogy milyenek a tanárok, és a tieid milyenek? Nem megüynk el ma erre meg erre sétálni? Meg egyébként is. NEm tudnék egy 35 éves ember szemébe nézni ÚGY.. mintha apámmal kéne beszélgessek, bAszélgessek..

2010. okt. 9. 10:31
 12/26 anonim ***** válasza:
ez kurv@ nahg baj mivel elveszik a a 20 évesektől a husokat és én se csak sexelni akkarok komoly vagyok és még sincs nőm
2010. okt. 9. 16:35
 13/26 anonim ***** válasza:
heh osztálytáram 15 és 28 a barátja...érdekes.
2010. okt. 9. 22:51
 14/26 anonim ***** válasza:
Mi közös lehet egy 15 éves lány és egy 25 éves fiú gondolkodásában, érdeklődésében, világnézetében?
2010. okt. 11. 11:03
 15/26 nielindi ***** válasza:
nem értem miért jo ez... tapasztalt a férfi, persze. de... nem nevelnék ugy gyereket, h az apja haja már ősz, és lassan nyugdijba megy. a párommal együtt szeretnék megöregedni, nem végignézni azt, h szottyad, amikor én még fiatal vagyok.
2010. okt. 11. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:

Ez azért nem csak a lányok hibája .

Szerintem a mai tini fiúk még 18-20 évesen is nagyon gyerekesek általában és éretlenek egy kapcsolatra .

De persze ez tényleg nem kóser dolog így .

24/f

2010. okt. 11. 12:04
 17/26 anonim ***** válasza:
"De persze ez tényleg nem kóser dolog így . " - Szerencse, hogy nem vagyok zsidó.
2010. okt. 11. 12:12
 18/26 anonim ***** válasza:

szerintem a tinik nem gondolkoznak normálisan

én soha nem tudtam elképzelni, hogy 10 évvel idősebbel foglalkozzam, mindenkiben az apámat látnám, aki hozzám képest "öreg"

31 N

2010. okt. 11. 12:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem szerencses dolog, de efele haladunk sajnos. Ui egy huszoneves srac manapsag meg messze nincs befutva, 23-26 evesen fejezi be az iskolait ha pl egyetemre is ment, akkor kezd egzisztenciat epiteni, kb 30eves korara lesz "partikepes". Lanyok meg 15-16 eves koruktol mar nezelodnek... Ott van a piacon a huszoneves fiu akinek semmije sincs egyelore, meg ott van a harminceves, aki megengedheti maganak hogy elvigye ide-oda, stb, es meg hizeleg is a hiusaganak, hogy fiatalabb lanyok rajongjak korbe. Ez van...
2010. okt. 11. 12:53
 20/26 anonim ***** válasza:

előzőhöz írnám:

a tinik még nemhiszem, hogy ésszel néznének egy kapcsolatot.

csak szimplán könnyű őket hülyíteni.amit a 20-on éves srácok még nem tudnak

2010. okt. 11. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!