Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már odáig jutottunk, hogy nem szeret nagyon velem lenni, szakitsak, vagy várjam, hátha megváltozik?
Figyelt kérdés
Hosszú lesz. Másfél éve vagyunk együtt, elején jó volt, mostanra oda jutottunk, hogy nem akar velem találkozni, mert hogy megvaltoztam. Egy hónapban kb 6x találkozunk, de nekem az nem elég, akkor is csak a 4 fal között vagyunk. Se randi, ha én mondom hogy hova mehetnénk, o oda nem akar. Neki csak a gamerkedés és az edzés elég is lenne
Minap azon vesztünk össze, hogy már mióta könyörög olyan képekért, és hogy nem kap. De így, hogy nem érzem azt, hogy szerelmes lenne, így nincs kedvem ilyeneket küldeni.
2023. ápr. 13. 15:20
11/13 anonim válasza:
Gondold át, hogy mi fontos neked egy kapcsolatban, és ne add az alá. Pl. nekem fontos a heti legalább 3 találkozó a kapcsolatban, akkor nem jövök össze olyannal, akinek erre nincs ideje (kamu) vagy igénye. Szerintem fontos a randizgatás is, programszervezés, aki csak otthon akar velem ücsörögni, az megint csak kuka. Ne pazarold a drága idődet olyan emberre, aki nem tesz boldoggá.
13/13 anonim válasza:
Érdeklődés tekintetében mintha totál magamat látnám a srácban :D Megadhatnád az elérhetőségét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!