Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiunak vagz a lanynak van nehezebb dolga, ha ismerkedni akar? Vegyük az alaphelyzetet, amikor a pasi kezdeményez, a lány csak bűvöli a pillantásaival.
Szar lehetett, de ha nem bunkok voltak, akkor siman csak pechje volt a sracnak.. Ha bunkok voltak, akkor a 19.-et mar tuti megteptem volna a helyeben :)
Azert a lanynak is szar, ha fixiroz valakit és az illeto le se sz.rja, nem?
Mindkettőnek nehéz, nehéz megtalálnuk életünk párját!(:(
20/L
12.46
Mire számítottál? Leírod, hogy elég lenne pár mondat, hogy elvarázsoljon. Én azt figyeltem meg, hogy manapság a személyiség sokadrangú.A lányok, nők pedig akár hosszú hetekig, hónapokig szórakoznak a férfiakkal, mire egyáltalán eldöntik, hogy igent mondanak-e nekik, vagy nemet. Az azonnali hatást én eddig mindig csak egy autócsodával láttam (nem nálam, mert nincs, hanem másoknál). Na, az bizony csodás afrodiziákum, a lányok szinte transzba esnek tőle.
Szóval, ez az oka annak, amit én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!