Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszabod, hogy hogyan öltözködjön a párod? Van beleszólásod? Zavar, ha a barátnőd kihívóan öltözik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 12:30
21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy nőnek az okoz örömet, hogy mások megnézik a melleit, elég szégyenteljes. Biztos van, akinek tetszik ez, de az ilyen nőkre maximum alkalmiként lehet tekinteni, kapcsolatra alkalmatlanok.
2023. ápr. 12. 14:19
22/31 anonim válasza:
Nem okoz a nőknek örömet, de a pasik bármiben vagy, megnéznek, mert NEKIK okoz örömet.
23/31 A kérdező kommentje:
Akkor miért jó az előbb említett mélyen dekoltált ruha? Miért tesz valakit boldoggá az olyan viselet, amiben ilyen szinten látszanak a mellei?
2023. ápr. 12. 14:25
24/31 anonim válasza:
Mert jól érzi magát benne. Itthon vagyok a legkényelmesebb ruhámban. Feszes leggings, mélyen dekoltált felső. Bárcsak ki mernék így menni az utcára, de nincs annyi önbizalmam, hogy beszóljak minden kis faroknak.
25/31 anonim válasza:
Az én férjem nem szabja meg.Senki nem is fogja.Sőt volt olyan,hogy nyáron bugyi nélkül mentünk kajálni,mini ruhában.
26/31 anonim válasza:
"Sőt volt olyan,hogy nyáron bugyi nélkül mentünk kajálni,mini ruhában."
Csak a ténynek kéne megszabnia, hogy társadalomban élsz, és más esetleg nem akar a hüvelyváladékodba ülni, ha ez nem korlátoz le nagyon.
27/31 anonim válasza:
Már hogy szabnám meg egy felnőtt embernek, hogy mit csináljon a saját testével? Mi van itt a fejekben még mindig? 😬
28/31 anonim válasza:
Nem csiga vagyok,hogy nyomot hagyjak magam után,és nem csupasz picsával ülök le.Legfeljebb a ruhám lesz lesz nedves,ha valami miatt felizgulnék.
29/31 anonim válasza:
Nem csiga vagy, gondoltam, tisztítja magát a hüvelyed, mint normális embereknél, de akkor nem szóltam.
30/31 anonim válasza:
Nem mindenkinek ömlik a váladék a hüvelyéből.De akkir is legfeljebb csak a comb vagy a ruha lesz olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!