Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszabod, hogy hogyan öltözködjön a párod? Van beleszólásod? Zavar, ha a barátnőd kihívóan öltözik?
11-es, te meg gondolom gyönyörű vagy, egy Adonisz.
És ha a kövi sarkon a te nejeden röhögnek hangosan? Gondolom akkor van ekkora arcod, ha a hölgy egyedül sétál előttetek.
Primitív bunkó vagy.
Mielőtt szarozni kezdenél, 53 kg vagyok. De attól még nem kell parasztnak lenni.
Ha komolyan foglalkozunk ezzel a témával, akkor ez érdekes.
Én világéletemben jobban szerettem a kivágott, fekete, testhez simuló ruhákat, mélyen dekoltált, stb, de sosem mondtam volna kurvásnak. Mellé vörös a hajam, és cicaszemeket festek minden nap.
Az exbarátomat zavarta, volt, hogy haza vitt egy találkáról, hogy szerinte milyen kivágott a ruhám és így nem találkozik velem. Én hülye meg akkor együtt maradtam vele.
Nos, szerintem ez olyan dolog, hogy el kell fogadni, ha valakinek az a stílusa, az tetszik, ugyanakkor kultúráltan lehet közölni, hogy Drágám, zavar, hogy mélyen dekoltált a ruhád, és minden férfi megnéz, stb.
Viszont innenstől a nőn múlik, hogy változtat-e.
Ez kicsit olyan, mintha pl összejönnél egy rockerrel, akinek festve van feketére a körme, koncertes pólókban jár, stb (most csak szélsőséges, sztereotipikus példát írok), és miután már jártok meg akarnád változtatni, hogy mondjuk rózsaszínt hordjon és ne fesse feketére a körmét.
Mindenkit el kell fogadni az alap stÍlusával együtt, és nem úgy jönni össze vele, hogy utána változtatunk az illetőn.
"Egy jó ruhától nem lesz jó nő senki."
Senki nem hiszi azt, hogy jó nő a ruhától, de 40 fokban inkább a hőguta elkerülése a szempont.
13. vagyok
Én pedig olyan stílusú férfiakkal nem, mint te.
Ezért is kell elkerülnöd az olyan nőket, mint én.
"szóba sem állnék ilyen nővel"
Ők se veled. Én elég visszafogottan öltözködöm, de aki olyat mond egy nőre, hogy kurvás, és elítéli, mit vesz fel, az selejt, és maradjon az anyjával örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!