Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együttmaradnátok ilyen férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttmaradnátok ilyen férfival? (RÖVID LEÍRÁS)

Figyelt kérdés
Problémamegoldóképessége nulla. 36 éves, amikor összekapunk valamin, eltűnik, mert szerinte sok vagyok neki, ha meg akarom beszélni a problémát. Persze, így aztán sosem oldunk meg semmit.

2023. ápr. 12. 08:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tízes, a 9-es leírja. Ő elvárná, hogy elő se jöjjöm utána. Ez tökre nem oké.

Én is szakítottam, hiába volt minden más álom. Tönkre lehet menni ebben.

2023. ápr. 12. 08:50
 12/21 anonim válasza:
26%

"Nyilván nem."

Persze, közben meg az ilyen után szaladnak a nők.

2023. ápr. 12. 09:01
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Azért van különbség aközött, hogy valaki minden nap hisztizik, meg aközött, hogy alkalmanként adódó problémát meg akar beszélni. Aki erre alkalmatlan, az párkapcsolatra is alkalmatlan.

2023. ápr. 12. 09:06
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Volt ilyen kapcsolatom. Külvilág szemében persze ő volt a higgadtság, nyugalom szobra, megbízható, lehet rá jövőt építeni stb...stb...

Én éltem vele, én tudtam, hogy semmit nem lehet vele megbeszélni. Oké, nekem is volt akkoriban egy - szülői házból hozott - "stílusom" (sokat fejlődtem már azóta, többen mondták elismerően). De ettől függetlenül, akármilyen higgadtan, halkan, már-már elnyújtva-nyávogva hoztam szóba (hogy nehogy agresszívnak tűnjek a szemében), akkor is az volt, hogy 2 perc után felállt és kiment a házból. A baj ezzel az, hogy én meg ott maradtam a problémával, és mint egy végtelenített magnószalag, járt az agyamban napokig, mert nem lett megbeszélve, megoldva, kitisztázva.

Aztán elegem lett, úgy voltam, hogy erre pont hogy nem lehet jövőt építeni és családot, így léptem, a legjobb döntésem volt.

Van, aki egyszerűen annyira, de annyira konfliktuskerülő, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.

N/34

2023. ápr. 12. 12:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem egészséges, és csak használ. Te sem vagy egészséges, mert nem emelted, és nem tanítottad meg neki a valós hozzáállást, csak hagytad.Nem társa voltál, csak használója.. Egyikötöknek sincs egymás mellett keresnivalója. Te sem szereted az illetőt, és ő sem szeret/tett téged. Az ember akit szeret az a másik támasza, és segítője-minden körülményben és emelni akarja az adott helyzet fölé. Nem vállrándítva éldegél.
2023. ápr. 12. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
15, van, akit nem lehet emelni, na olyankor kell lépni.
2023. ápr. 12. 13:56
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
16 Mindenkit lehet-csak akarni kell. De ahhoz szeretni tudni is kell ám, és a másikat is kell szeretni-jobban mint önmagad.
2023. ápr. 12. 13:59
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

Nálam ezek a problémák már az első randin kiderülnek, már a második meg sem történik. Az ilyen pasi az ágyban is egy 0…

100% nem.

2023. ápr. 13. 18:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom sik e mert én mindig mindent meg akarok beszélni minél hamarabb 43 f
2023. ápr. 13. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Mik a problémák például?
2023. ápr. 14. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!