Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnál úgy szerelmes lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál úgy szerelmes lenni egy lányba, hogy tudod a múltjáról, hogy éppen 17 évesen egy 43 éves férfival veszítette el a szüzességét? El tudnád ezt fogadni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Igen, tudnék.

A vén hímk.rvától undorodnék ebben az esetben, nem a lány hibája.

2023. ápr. 11. 11:24
 12/23 anonim ***** válasza:
49%

"Mi benne a gusztustalan, és miért ne akarhatta volna?"

Talán az, hogy egy 17 éves kiskorú tini nem egy majd 3x annyi idős bácsival akar szexelni.

2023. ápr. 11. 11:32
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem szexuális erőszak volt, hanem beleegyezéses szex, akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel akar szexelni.
2023. ápr. 11. 11:36
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Azt is ilyen felháborodás övezne, ha egy 17 éves fiú egy 43 éves nővel veszítené el a szüzességét?
2023. ápr. 11. 11:37
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha a 17 éves fiú veszítette volna el egy 43 éves nővel, az gondolom menő lenne, és nem okozna gondot.
2023. ápr. 11. 11:39
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
Ugyan olyan abberált dolog lenne fordított esetben is. Kihúzhatnátok már végre a fejeteket a seggetekből.
2023. ápr. 11. 11:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy ez a lány, akkor javaslom, hogy ne ezen az egy dolgon mérd magad. Ezer más dologból áll össze, hogy te ki vagy. Senki sem tökéletes. Én pl. betegesen gyűlölöm, hogy nem vagyok tökéletes, évtizedekig rágódom a hibáimon, tévedéseimen. Ez egy fajta narcizmus, (hát ki vagyok én, hogy tökéletes akarok lenni?) ne tedd! :-)
2023. ápr. 11. 12:19
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan olyan abberált dolog lenne fordított esetben is. Kihúzhatnátok már végre a fejeteket a seggetekből."

Nem szerintünk lenne menő, hanem inkább a kis férfiak szerint, akik felé bizonyos megfelelési kényszere van a férfi nemnek :D

2023. ápr. 11. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

Én 15 évesen szerelmes voltam a 40 éves angoltanárnőmbe és szívesen szexeltem is volna vele. Végül aztán 22 évesen tudtam először szexelni egy idősebb nővel, egy 40 évessel szintén.

Most közel 30 évesen is azt mondom felnőtt fejjel, hogy 15 évesen se okozott volna bennem semmi kárt, ha szexelünk azzal a szép érett nővel.

Miért ne tetszhetne egy tizen- vagy huszonéves embernek egy harmincas vagy negyvenes ember? Csak a fiatal lehet a szép? Ez is óriási baromság, hogy mindenkinek csak a korabeliek kell, hogy tetszenek.

2023. ápr. 11. 14:21
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Egy 43 éves még nem öreg sem férfiban, sem nőben. Miért ne vonzódhatna hozzá egy fiatalabb? Én ebben semmi aberráltságot nem látok, ha közös megegyezés alapján történik.
2023. ápr. 11. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!