Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressem jól?
Az eddigi párkapcsolataim traumás kötődéssel működtek. Mindemellé társult az is, hogy sokkal nehezebben kezeltem a betegségemet. Borderline vonásaim vannak, ami igazán hangsúlyos, az a párkapcsolati nehézségeim. Eddig olyan partnereim voltak, akik szintén nem voltak rendben magukkal, így teljesen tudtak azonosulni velem, egymásra akaszkodás/kapaszkodás volt az egész. Most itt van egy egészséges, önálló, különálló férfi, aki szeret, és akit én is szeretek. De hogyan? Hozzá nem tudok olyan egészségtelen, de mégis megnyugtató mértékben kapcsolódni, mint ezelőtt a partnereimhez. Mit kezdjek a félelemmel, az ismeretlennel, azzal, hogy úgy érzem, túl távol van tőlem, hogy nem elég belőle, hogy magamhoz láncolnám? Hogyan kezeljem le ezt magamban, hogy nem mosódnak össze a határaink, hogy ő egy tőlem független személy?
Van itt olyan borderlineos, vagy tapasztalattal rendelkező, akik megtalálták az útját annak, hogy jól kezeljék a párkapcsolatukat, és benne saját magukat is?
Köszönök minden hozzászólást előre is.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen leépítő, mérgező kapcsolatba sodródtál, és hogy ennyire megviselt téged. Megértem, és átérzem, hogy a partnereknek mekkora nehézségekkel kell megküzdeniük, épp ezért az elején le szoktam tisztázni, hogy milyen betegséggel küzdök, és elmondom, hogy teljesen megértem, ha nem szeretné tovább folytatni.
Remélem, találni fogsz egy olyan partnert, akivel kiegyensúlyozott, egészséges kapcsolatod lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!