Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha kiderülne, hogy az egész életed csak egy hosszú álom, örülnél ébredés után?
11 vagyok. Én igen. A munkámmal nincs barom, önálló vagyok. Van egy szép lányom, kutyám. A munkámat is szeretem. Vannak barátaim, igaz kevés de vannak. Terveim is. Párom se bántam meg. Amikor előző párom meglallt, akkor voltam úgy leginkább, hogy remélem álom.
Nekem is vannak gondjaim, volt elég sokszor szar minden kb. De valahogy megvagyok elégedve avval, ami van.
A családomól is inkább apám az aki jó lenne ha nem lenne vagy más lenne. Anyámmal, párommal jó a kapcsolat...a többiek nem érdekelnek.
13* hobbim is van. Összeségében elvagyok és örülök annak, ami van.
N 31
Ha az elmult 3 évemet nézem az egy rossz álom és jó lenne ugy felébredni,hogy ez megsem történt.
2020 első mütét hosszu felépülés.
2021 elhagyott a feleségem mert már nem akart egy beteg emberel élni.
2022 válás majd ujabb műtét és már egészségileg és lelkileg is padlon vagyok ezek után jobb lenne tovább aludni és egy szebb jővőről álmodni.
Idióta kérdés. Ne nézz több filmet. 2x hoztak vissza a halálból, és nem emlékszem, hogyálmodtqm volna, vagy vanvalqmi más világ.
Egyszerűe megszűnsz létezni. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!