Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kérdés elsősorban férfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

A kérdés elsősorban férfiakhoz szól. Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 7 éves kapcsolatom, ami mélypontra jutott. A fiú majdnem szakított velem, mert folyton veszekedtem vele. Ez így volt, ami miatt veszekedtem, az volt, hogy nem foglalkozott velem, nem tartotta tiszteletben az én érzéseimet, nem akart velem tervezni. Egyszer sem lepett meg semmivel, nem akart nekem örömet szerezni soha.

Hàt a szakítàsból egyszer csak visszatért, hogy mégis szeret. Én nagyon boldog voltam,mert nekem ő kell. Valószínűleg azért jött vissza hozzàm, mert a kiszemelt làny visszautasította, de nem érdekel.

Most úgy állunk, hogy a kedvére teszek, szépítkezem, a kedvenceit főzöm. De ugyanúgy semmit sem foglalkozik velem. Emiatt én megint szomorú vagyok, és minden kezdődik elölről.

Mit kellene csinálnom? Hogy én legyek neki a főnyeremény?

2023. ápr. 7. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

10#:Ez nem rosszindulat, ez az igazság.Mert az 99,99% hogyha a párja megkéri rá, hogy: "nyald ki a seggem, mert akarom"

azt is megteszi.

A kérdező egy lábtörlő, egy önbecsülés nélküli 0.

(Sajnos.)

2023. ápr. 7. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő kérdezte... De nem akarja látni a nyilvánvalót.
2023. ápr. 7. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy mit csinálsz, akkor se fog soha igazán értékelni és ezért nem is próbál a kedvedben járni. A legjobb, amit tehetsz, hogy szakítasz vele és mindegy mit ígérget, akkor se fogadod vissza újra. Nem fogja betartani max pár hétig és megint kezdődik minden előröl. Dobd ki és keress mást, akinek te kellesz és nem csak beéri veled.
2023. ápr. 7. 16:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Talàn érzitek, nagyon nehéz ügy. Hosszú idő, és én oda vagyok érte. viszont azon kívül, hogy ràm köszön ha megjöttem (szóban), meg megkérdezi, akarok-e sétàlni, semmi. Egyszer azt mondta, szegényesek a programjaink. Most próbáltam kitalálni jókat, de arra még azt mondja mindre, hogy dràga. Igaz, ha a baràtaival van, ott bármennyit elkölt.

Nagyon nehéz ügy, de úgy làtom, itt azok a vélemények, hogy nem fogom tudni soha elérni a szívét...

2023. ápr. 8. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi nehéz! Nem e kellesz neki, te pedig loholsz utána! Nagyon sajnálom, hogy semmi női tartást, önbecsülést nem sikerült eddig összeszedni. Ne csodáld, ha a cselédjét nem értékeli senki…
2023. ápr. 8. 10:35
 16/17 A kérdező kommentje:

Oké, igazatok van teljesen. Önbecsülésem pedig valóban nem sok van, mikor szerintem nagyvonalakban csinos vagyok (úgy értve, hogy vékony, állítólag szép az alakom, hosszú, szőkés a hajam ...), kedves vagyok, olvasok, kutakodok érdekes témákról, de azért laza is vagyok, lehet velem sörözni, viccelődni, hűséges voltam ahhoz a kevés barátomhoz, aki eddig volt... És már ez nem az első eset, hogy így végződik :( Kétségbeesésemben lettem "cseléd", ahogy fogalmaztatok. Azelőtt, hogy szakított volna velem, normálisan álltam hozzá, figyelmes voltam, de nem túl sok. És mégsem érdemlek semmit se ettől, se az előzőtől. :(

Hogy lenne így önbecsülésem, valahogy sosem kapok törődést... 1-2 hónapig vagyok nagy szám, aztán ennyi. Így nagyon nehéz.

2023. ápr. 8. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne pszichoterápiás segítséget igénybe venni, leginkább séma terápiás módszert! Valami mintázat van, ami aktiválódik ilyenkor és vagy ilyen fajta férfiakra reagálsz, vagy a viselkedéses ilyen reakciót vált ki.
2023. ápr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!