Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszem mindig azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem mindig azt, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
Minden alakuló kapcsolatomban, azokon a napokon, mikor nem vagyunk együtt, folyton feszengek. Mennyi idő után ír vissza, mit csinál, fontos vagyok-e még neki, megcsal-e…nagyon bosszant, hogy magamat stresszelem totál feleslegesen. A párommal nem szoktam ezt éreztetni, mert nem akarok önbizalomhiányosnak vagy ok nélkül féltékenykedőnek tűnni, mert tudom, hogy ez toxikus. Igazából okom nincs is rá, a mostani párommal kb. minden másnap együtt vagyunk, mindig elvisz valahova, érezteti, hogy fontos vagyok neki. Mit tehetnék ez a feszengés ellen? Hogy érjem el, hogy ne agyaljak ilyen dolgokon? 26N

2023. ápr. 7. 08:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#9 és nektek így jó? Na én ettől érezném azt, hogy tuti nem érdeklem különösebben.

#10 igen, tudom, mindenképp szakember fog kelleni ehhez :(

2023. ápr. 7. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.

A jó az lenne, ha össze tudnánk költözni, de ez várat magára nyárig. Igazság szerint bármikor elérjük a másikat. Teljesen megbízunk egymásban. Egy lány miatt vagyok kicsit féltékeny, de irracionális a félelmem, ezt én is tudom. Szoktam erről beszélgetni a barátommal, ez sokat segít. (Én is szorongó kötődő vagyok, de úgy fogom fel, hogy ha valaki menni akar, az menjen nyugodtan. Abban biztos vagyok, hogy megcsalni nem fog.)

2023. ápr. 7. 21:21
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Pedig ez kemény önbizalomhiány.
2023. ápr. 8. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:

3-as, mégis mit képzelsz?! Pont az a baja, hogy esetleg megcsalják, akkor csinálja ő is azt, amit elítél???

Nekem az a válaszom, hogy amíg nincs semmi konkrét jel, ne gondolj erre. Viszont ha valamilyen jelet látsz, akkor annak járjál utána, de úgy,hogy ne tudja meg.

2023. ápr. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!