Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, mit tennétek, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek, ha ez kiderülne a párotokról?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha elmondaná, hogy egy fájdalmas szakítás után nem akart kihasználni lányokat, és nem volt bulizós típus, ezért néhány alkalommal elment prostihoz. Szakítóók vagy elfogadnád? Bár általában ez nem az ismerkedés elején szokott előjönni, és nem ezzel nyit az ember, de van különbség, ha a kapcsolat elején derül ki vagy pár hónap után? Úgy értem, pár hónap vagy év után lehet, hogy már szeretnéd és ismernéd annyira, hogy bíznál benne, és nem szakítanál emiatt?
2023. ápr. 3. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hm, szerintem hazudott neked.

Ki akarta próbálni a prostikat! Úgyhogy főleg a hazugság miatt dobd ki, ha van eszed.

2023. ápr. 3. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy megundorodnék tőle, és szakítanék. Nem lenne gusztusom hozzáérni sem.
2023. ápr. 3. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

5: "Az mennyivel jobb, ha valaki buliban szed fel nőket?2

annyival, hogy az egy kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolat, és nem bűncselekmény.

Prostinak fizetni bűncselekmény Magyarországon, mert egy kiszolgáltatott, alárendelt szituációban tartod ezzel. Ez a leghátrányosabb társadalmi státusz, a prostituáltság.

2023. ápr. 3. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

5: Erre van a Tinder vagy szexpartnerkereső oldalak.

Vagy a társkereső irodák.

2023. ápr. 3. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:

8-9-10-es leirta a lenyeget.

Fu hat igazabol most mar igy, hogy egyutt elunk a parommal nem biztos, hogy boritanek mindent. De sajnos mar nem tudnek ugy nezni ra. Szerintem a szexualis eletunk is ramenne, idorol idore azert beugrana a kep, hogy a baratom eppen egy olyan not dug aki nem akar vele szexelni es ezt a parom is tudja. Ez azert nokent baromi ijeszto es meg lennek dobbenve, hogy erre kepes volt meg hogy en ennyire felreismertem. Tehat akaratlanul is de a szakitashoz vezetne szerintem a dolog.

2023. ápr. 4. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!