Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek, ha ez kiderülne a párotokról?
Hm, szerintem hazudott neked.
Ki akarta próbálni a prostikat! Úgyhogy főleg a hazugság miatt dobd ki, ha van eszed.
5: "Az mennyivel jobb, ha valaki buliban szed fel nőket?2
annyival, hogy az egy kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolat, és nem bűncselekmény.
Prostinak fizetni bűncselekmény Magyarországon, mert egy kiszolgáltatott, alárendelt szituációban tartod ezzel. Ez a leghátrányosabb társadalmi státusz, a prostituáltság.
5: Erre van a Tinder vagy szexpartnerkereső oldalak.
Vagy a társkereső irodák.
8-9-10-es leirta a lenyeget.
Fu hat igazabol most mar igy, hogy egyutt elunk a parommal nem biztos, hogy boritanek mindent. De sajnos mar nem tudnek ugy nezni ra. Szerintem a szexualis eletunk is ramenne, idorol idore azert beugrana a kep, hogy a baratom eppen egy olyan not dug aki nem akar vele szexelni es ezt a parom is tudja. Ez azert nokent baromi ijeszto es meg lennek dobbenve, hogy erre kepes volt meg hogy en ennyire felreismertem. Tehat akaratlanul is de a szakitashoz vezetne szerintem a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!