Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy iszik?
Figyelt kérdés
Nyilván tudja, hogy szeretek NÉHA inni, de sajnos többször iszom, mint néha... Jóval többször. Ti mit tennétek? Egyből szakítás lenne, vagy próbálnátok segíteni?2020. júl. 22. 14:40
1/15 anonim válasza:
nőként írok: Miért nem mész el elvonóra?
2/15 anonim válasza:
Adnék neki egy esélyt, de ha nem látom rajta a szándékot, elhagynám.
3/15 A kérdező kommentje:
Első, azért nem megyek elvonóra, mert NEM vagyok függő. Volt, hogy 5 hónapig semmit nem ittam, és sem remegés, sem idegesség nem jelentkezett. Csakis a jókedvért iszok, mert az csakis akkor a legjobb, ha van bennem pia.
2020. júl. 22. 14:47
4/15 anonim válasza:
Most te nő vagy? De tök mindegy, nem hiányozna egy olyan ember aki nem tud mértéket tartani.
5/15 anonim válasza:
Szakítanék. Átéltem milyen jó érzés úgy felnőni, hogy az egyik szülőm alkoholista. Én ezt nem szeretném a gyerekemnek.
6/15 anonim válasza:
*Első, azért nem megyek elvonóra, mert NEM vagyok függő
Minden alkoholista ezt mondja, és ezt hiszi magáról.
7/15 A kérdező kommentje:
6-os, testileg valóban nem vagyok alkesz.
Lelkileg meg amúgy is rottyon vagyok.
2020. júl. 22. 14:54
8/15 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom. Alkoholista vagy, ha már iszol egy ideje, ha egy héten többszőr is iszol, ha az ivás köré szervezel mindent...ha már megfelel a silány pia is..
Csak magadnak hazudsz, mert mindenki látja..
És ettől még szerethető ember vagy, csak ne hagyd az alkoholt felűlkerekedni!
9/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy alkoholista vagyok, én nem is tagadtam. Csak az elvonót tartom hülyeségnek, mivel ha nem iszom 1 évig is, ugyanúgy vissza fogok esni.
2020. júl. 22. 15:18
10/15 anonim válasza:
Tehát egy nőnek az alkoholizmust is elnézik. Döbbenetes!
Én is alkoholista vagyok, 29 éves pasi, de a nők lehánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!