Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha féltékeny a párod azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha féltékeny a párod azt, hogy beszélitek meg?

Figyelt kérdés

Egy érett komoly párkapcsolatban szerintem a legjobb stratégia még mindig az, hogyha féltékenységet észlelsz, szólsz a párodnak és megbeszélitek. Egy normális kapcsolatban a párod ezért nem ítél el, hanem megért és megbeszélitek. Biztos vagyok benne mindenki volt már féltékeny, még azok is akik kőkeményen megbíznak a párjukban.

Arra lennék kíváncsi ilyenkor, hogy oldjátok meg, mi volt a féltékenység oka és milyen kompromisszumot tudtatok kötni ami mind a két félnek megfelel?

Arra is kíváncsi lennék, hogy ha nem tudtátok megbeszélni, vagy ha kompromisszumot kötöttetek, de még se tartotta be az ígéretet. Akkor azt hogyan kezeltétek?

2023. ápr. 3. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
10, hoztak egy döntést. Mint gondolkodni képes emberek.
2023. ápr. 3. 18:59
 12/14 A kérdező kommentje:
9-es. Az előző kapcsolatomba hasonló volt csak már együtt akart nyaralni kettesbe a sráccal meg egy szobába aludni vele. Meg egyre többet voltak kettesben. Persze én voltam a szemét hogy nem bízok benne :D
2023. ápr. 3. 19:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Hiába mondta, hogy "jaj nem kell miatta aggódni..bla bla"
2023. ápr. 3. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tizes:pedig de, ezt allitom, es nem, ez nem onamitas:D

Mondjuk mi ilyen szempontbol rem egyszeru emberek vagyunk. Az elozo kapcsolatainkban sem jott olyan ember sosem, aki felpiszkalt volna valamit bennunk a parunkon kivul. Nala az az oka, hogy alapjaraton egy baromira szerelmes termeszet aki se nem hall se nem lat ha szerelmes. Meg amugyis, ferfiakkal dolgozik, mas nokkel max a vonaton vagy a Sparban talalkozik egyedul, az meg olyan, hogyha elmegy mellette egy 10/10-es lany is max konstatalja magaban, hogy nem rusnya es ennyi.

Nalam meg az az ok, hogy az meg nem indit el bennem semmit, ha egy ferfi altalanos megitelese az, hogy vonzo. ( Divatos kifejezessel elve mondhatjuk, demiszexualis vagyok.)

Egyebkent meg csak 2 ev elunk egyutt, szerintem ilyenkor abszolut normalis az, ha csak a parodat kivanod. Majd 20 ev hazassag utan gondolom elo fog fordulni, hogy jon 1-1 mulo fellangolas, de bizom benne, hogy akkor meg a kozosen megelt idore valo tekintettel is en leszek neki az elso.

Kerdezo:igen, a te helyzeted az mas. Irtam, hogy en ugy hiszek ebben, hogy latom, hogy nincsenek ujdonsult baratnok, chatelgetesek, talalkozok, nem takargatja a telefonjat, sot, meg a hatterkepe is en vagyok. Nyilvan azert bizok benne, mert soha semmi okot nem adott a gyanura, a szavai es a cselekedetei mindig osszhangban voltak. Abban a szituban amiben te voltal ott egyertelmuen fel kell huzni a hatarokat es megmondani, hogy ez nem fer bele. Csak arra figyelj, hogy a kovetkezo parodra ne projektald ki ezt a bizalmatlansagot az ex miatt.

2023. ápr. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!