Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nem szeretném az esküvőmön látni ezeket az embereket?
Párommal most nyáron lesz az esküvőnk, nem is ez a lényeg hanem egy mostani történés ami a baráti társaságban történt.
Van egy egyetemi csoporttársakból álló baráti köre, akikkel nemrégen találkozott, iszogattak stb és a semmiből egyszer csak elkezdték letámadni, hogy miért van velem, jobbat is talalhatna tőlem, hogy leadta a szintet… a kedvencem konkrétan megkérdőjelezték hogy szeret-e engem. Meg hogy mikor ott vagyok en is velük miért nem iszok alkoholt.. tudni kell sosem iszok, nem ertem ezzel mi a probléma.
3 hónappal az esküvő előtt hogy mondhatnak ilyet a ‘barátok’? Mi közük hozzá hogy kit választ a barátjuk? Nem az lenne a normális, hogy örülnek a boldogsaganak és támogatják?
Ezek után elgondolkoztunk azon, hogy van-e értelme ezeket a barátokat meghívni az esküvőre. Véleményem szerint képmutatás lenne az egész, hogy eljönnek, sok boldogságot kívánnak meg teszik a szépet amúgy meg pontosan tudom hogy nem kedvelnek és nem örülnek annak hogy összeházasodunk. Csak azért meg nincs ott keresnivalójuk, hogy bulizzanak egy jót ha nem tudnak őszintén örülni nekünk. Én őszintén szólva egyáltalán nem vagyok rájuk kiváncsi, milyen jogon mernek ilyeneket mondani rólam meg megkérdőjelezni a kapcsolatunkat. Nem tudnék rájuk se nezni az esküvőn.
Látom páromon is hogy nagyon megbántották ezekkel és csalódott bennük, és nem tudja mi lenne a helyes döntés mert nyilván szeretne ha ott lennének, de ezek után elgondolkodott..
Mi a véleményetek?
Párod eléjük áll és ezt mondja, amit leírtál: képmutatás lenne az egész, hogy eljönnek, sok boldogságot kívánnak meg teszik a szépet.
Pont. Ilyenek nem kellenek egy lakodalomba.
Ebben miért nem tudtok egyedül dönteni? Nem nyilvánvaló?
Vagy csak ki akartad írni magadból?
Hasonló volt nálunk is, (most már) férjem kollégái nagggyon el akartak jönni az esküvőnkre, de előtte már hónapokig azzal baxtatták a vőlegényemet, (pont fordítva), hogy kaphatott meg ilyen nőt.
Mi úgy voltunk, hogy menjenek a p...ába, vőlegényem megmondta nekik, hogy csak a hozzánk legközelebb álló emberek lesznek ott az esküvőn is és a buliban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!