Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szeretőddel töltesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szeretőddel töltesz egy estét, olyankor írsz a párodnak?

Figyelt kérdés

1 hónapja randizgatok egy férfival. Sokat találkozunk, mindig kitalál jó programokat, sokat csetelünk, tényleg úgy érzem, hogy nagyon megvan az összhang köztünk és jól alakulnak a dolgok.

Viszont most eléggé befeszültem, mert tegnap este 8 óta nem írt semmit. Számomra ez furcsa, mert ha nekem fontos valaki, nem tűnök így el. Már arra gondoltam, hogy lehet másik nővel van, de közben meg, szerintem ha valaki épp félrelép, akkor már csak azért is visszaír legalább a budiról a “párjának”, hogy az ne kezdjen el gyanakodni. Jól gondolom? Vagy túlreagálom a dolgot? Szombaton együtt voltunk illetve ma is találkoznánk.

2023. ápr. 3. 07:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Igen, én két nap után költöztem össze egy lánnyal, 6 évig voltunk együtt.

Azért jó rögtön, mert ha nem megy a 48 óra együtt, az derüljön ki minél hamarabb.

Amikor "csak járunk", mindíg akkor találkoztok, ha happy van.

Eltelik mondjuk egy év, aztán összebútoroztok és az első reggel azt érzed, hogy úristen, mit keresek én itt ?

És buktál egy évet.

2023. ápr. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!