Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátnőmet de nem vagyok boldog vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bele bolondulok már. Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretem mert értékes ember,jószívű, talpraesett és tudom mégegy ilyen lányt nem találok. Úgy érzem nagyon meg fogom bánni ha elválnak útjaink.

Viszont rengeteg mindenben különbözünk. A barátnőm nagyon otthonülős,sokszor depressziós,sok problémája van. Szex után undorítóan érzi magát. Egyre kevesebb a szex,már 1 hónapja nem volt. Aszex szerintem. Felajánlottam neki hogy menjünk hogy segítséget kérjen ,de nem akar ,nagyon erőszakos és a magáét hajtja. Én meg az ellenkezője, szeretek folyton csavarogni és akkor amikor csinálni akarok valamit vele akkor mindig összeveszünk. Mert ő nem akar én meg próbálom rábeszélni. Neki bőven elég az ha minden nap egymás mellett ülünk,fekszümk is elég

2023. ápr. 2. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem passzoltok.
2023. ápr. 2. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ám más értékes, jószívű, intelligens, talpraesett nők is, akikkel jobban is fogtok passzolni. Hidd el, olyan nincs, hogy nem találsz mégegy ilyet. Inkább örülj neki, mert mégegy ilyen ugyanúgy tönkre tenne!
2023. ápr. 2. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A 2. bekezdésed ellentmondásos az 1. bekezdés végével:

"értékes ember,jószívű, talpraesett és tudom mégegy ilyen lányt nem találok."

Értékesnek értékes lehet, de nem a te világodban.

De ez nem azt jelenti, hogy ő akkor értéktelen, vagy a te világod rossz.

Ez tipikusan hal és madár kapcsolata. Nem hibás a hal, hogy nem tud repülni, de a madár sem, hogy nem tud úszni.

Viszont a depressziós oldaláról nézve, hosszútávon nem fogod/fogjátok bírni. (Amúgy tapasztalat, én is próbáltam már kihúzni a másikat, de nem lehetett, bármennyire is odaadó és szerető voltam, rengeteg áldozatot hoztam a másikért aminek a mai napig fizetem az árát (nem pénzre gondolok))

Megpróbálhatod azt, hogy elébe mész a dolognak, leülsz vele beszélni, hogy ez az irány nem lesz jó hosszútávon kettőtöknek. Számodra fontos, hogy a másikkal kapcsolódj, nem csak szexuálisan hanem akár tartalmas idővel, sétával, kimozdulással. Ha neki ez továbbra se fontos és/vagy nem akar változtatni, akkor minek vagytok együtt?

Fontos tisztázni magadban (meg amúgy ő is mondja ki bátran) hogy mit vársz el egy kapcsolattól.

2023. ápr. 2. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Hány évesek vagytok?

Hol és hogyan ismerkedtetek meg? Mikor költöztetek össze - látom, 4 hónap - illetve mi motiválta azt, hogy együtt éljetek? Kinek a lakásában?

Szüleid ismerik? Tudnak róla egyáltalán?

Vallási okok lehetnek a háttérben a szexualitást illetően. Római katolikusok szokták magukat ennyire "bezárni" ilyen téren.

Valószínűleg így nevelték. Szüleiről tudsz valamit? Testvér? Unokatestvér?

Iskolába nem jár? Nem tanul vagy képezi magát tovább tanfolyamon? Munkahelye nincs? Nem dolgozik? A háztartást sem hajlandó vezetni egyáltalán?

2023. ápr. 3. 05:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszéljétek ezt meg egymással.
2023. ápr. 3. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez màr elég ok, hogy tovàbb àllj! Nem érdemes az idôdet pazarolni egy ilyen nôre! Lépj tovàbb!
2023. ápr. 3. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!