Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a barátnőmet de nem tudom megbántani ?
Sziasztok!
Lassan 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Reájöttem egy esküvő után, hogy én nem érzem úgy, hogy esküvőig jusson a kapcsolatunk. Nagyon jól kijövünk, szuper csapat vagyunk de egyszerűen elmúlt nálam a szenvedély 1 év után, nem volt még ilyen velem mert ez a jelenség sokkal hamarabb jött amikor nem voltam ennyire elkötelezve. Vagy sokkal tovább tartott kb 2-3 évig. Ő nagyon szeret engem és szuper normális és kedves lány. A családom és a barátaim is nagyon kedvelik. Nem vagyok kapcsolatfüggő de egyszerűen nem tudom neki megmondani ezt mert nem szeretném bántani és szenvedni látni. Valakinek esetleg van valami tapasztalata amiből erőt meríthetek ? Köszi. 27/F
Ne légy önző!
Gondolj arra, hogy ezzel az Ő idejét húzod azzal, hogy egy halott kapcsolatban tartod.
Engedd meg neki, hogy megtalálja a hozzá megfelelő férfit, aki szereti, tiszteli és vele képzeli a jövőjét.
Egy szakítás soha nem tud fájdalommentes lenni, de ezzel saját magadnak is megadod az esélyt, hogy Te is megtaláld a megfelelő nőt.
Én is így vagyok és pont annyi idős mint te. Nekem ehhez 3 esküvő kellett hogy rájöjjek.
Én munkahelyet és lakhelyet váltok, majd arra fogom fogni hogy mennem kell.
Sok sikert kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!