Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem a barátnőmet de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a barátnőmet de nem tudom megbántani ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel.

Reájöttem egy esküvő után, hogy én nem érzem úgy, hogy esküvőig jusson a kapcsolatunk. Nagyon jól kijövünk, szuper csapat vagyunk de egyszerűen elmúlt nálam a szenvedély 1 év után, nem volt még ilyen velem mert ez a jelenség sokkal hamarabb jött amikor nem voltam ennyire elkötelezve. Vagy sokkal tovább tartott kb 2-3 évig. Ő nagyon szeret engem és szuper normális és kedves lány. A családom és a barátaim is nagyon kedvelik. Nem vagyok kapcsolatfüggő de egyszerűen nem tudom neki megmondani ezt mert nem szeretném bántani és szenvedni látni. Valakinek esetleg van valami tapasztalata amiből erőt meríthetek ? Köszi. 27/F

2022. okt. 10. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy önző!

Gondolj arra, hogy ezzel az Ő idejét húzod azzal, hogy egy halott kapcsolatban tartod.

Engedd meg neki, hogy megtalálja a hozzá megfelelő férfit, aki szereti, tiszteli és vele képzeli a jövőjét.

Egy szakítás soha nem tud fájdalommentes lenni, de ezzel saját magadnak is megadod az esélyt, hogy Te is megtaláld a megfelelő nőt.

2022. okt. 10. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted már nincs értelme húznod az időt. Ezzel csak tovább élteted a reményt benne, hogy ebből idővel több is lehet majd. Magyarra fordítva becsapod. Ez sokkal tisztességtelenebb, mint az, hogy szakítasz vele. Fájdalommentes szakítás meg nincs, max. akkor, ha kölcsönös az akarat. Engedd el minél előbb.
2022. okt. 10. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értem mivel jobb később, kiöregedve gyerek házasság témáját kerülgetve megbánta i mint most amikor erre rájöttel
2022. okt. 10. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
22%

Én is így vagyok és pont annyi idős mint te. Nekem ehhez 3 esküvő kellett hogy rájöjjek.

Én munkahelyet és lakhelyet váltok, majd arra fogom fogni hogy mennem kell.

Sok sikert kívánok

2022. okt. 10. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!