Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felismerni?
Sziasztok
Tanácsok kellenek, azzal kapcsolatban,hogy hogyan tudom felismerni azt ha egy férfi nem szerelmes csak megjátsza magát
7 hónapon keresztül folyamatosan megjátszotta magát ezt ő maga ismerte be,és az az érdekes,hogy nekem semmi nem tűnt fel azért mert állandóan bújt, ölelt csillogot a szeme, figyelmes volt, állandóan ajándékokkal halmozott el, mély beszélgetések tervek, programok, figyelmesség,össze is akart költözni bemutatott a szülőknek, barátoknak is,úgy éreztem és láttam rajta,hogy szerelmes.
Lila ködös szerelmet hagyjuk, kinőttem a tini éveimből,ahol minden cuki és tökéletes
Őszintén van egy férfi akivel ismerkedek és van bennem egy félelem,hogy mi van akkor ha ő is csak megjátsza ezeket és nem is valós
Hogyan tudom felismerni amikor tényleg szerelmes vagy csak megjátsza? Teljesen össze vagyok zavarodva
Nem a régin van a hangsúly hanem az újon
Mik a jelek,hogy ismerhetem fel
Ő beismerte,hogy csak megjátszotta az egészet,mert 8 évig nem volt kapcsolata
És teljesen mindegy volt már ki,csak jöjjön valaki
"Lila ködös szerelmet hagyjuk, kinőttem a tini éveimből,ahol minden cuki és tökéletes"
Már miért lenne ez a tinikor sajátja? A szerelem pontosan arra lett "teremtve", evolúció bácsi azért találta ki a fajfenntartás ezen módját, mert amíg a máj le nem bontja az érte felelős hormonok, (fél-két év) addig bizony rózsaszín felhők takarják el a másik fél hibáit, hiányosságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!