Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felismerni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tanácsok kellenek, azzal kapcsolatban,hogy hogyan tudom felismerni azt ha egy férfi nem szerelmes csak megjátsza magát

7 hónapon keresztül folyamatosan megjátszotta magát ezt ő maga ismerte be,és az az érdekes,hogy nekem semmi nem tűnt fel azért mert állandóan bújt, ölelt csillogot a szeme, figyelmes volt, állandóan ajándékokkal halmozott el, mély beszélgetések tervek, programok, figyelmesség,össze is akart költözni bemutatott a szülőknek, barátoknak is,úgy éreztem és láttam rajta,hogy szerelmes.

Lila ködös szerelmet hagyjuk, kinőttem a tini éveimből,ahol minden cuki és tökéletes

Őszintén van egy férfi akivel ismerkedek és van bennem egy félelem,hogy mi van akkor ha ő is csak megjátsza ezeket és nem is valós

Hogyan tudom felismerni amikor tényleg szerelmes vagy csak megjátsza? Teljesen össze vagyok zavarodva

2023. ápr. 1. 05:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez a pasifajtát nem lehet kikerülni. Ott van mindenhol!
2023. ápr. 1. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem megjátszàk. Eleinte tényleg bennük van a hév, meg az újvarázs, aztán félév és elmúlik teljesen
2023. ápr. 1. 06:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi múljon el ha nem is volt
2023. ápr. 1. 07:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem a régin van a hangsúly hanem az újon

Mik a jelek,hogy ismerhetem fel

2023. ápr. 1. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy férfi az elején pörög hajt hódít az nem megjátszás. Csak épp elmúlik teljesen belőlük.
2023. ápr. 1. 07:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Ő beismerte,hogy csak megjátszotta az egészet,mert 8 évig nem volt kapcsolata

És teljesen mindegy volt már ki,csak jöjjön valaki

2023. ápr. 1. 07:29
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
De ha mondott is vmit, az se igaz. Akiben nincs semmi szikra, az nem hajt rá egy nőre.
2023. ápr. 1. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek tényleg bejosz aztán elmulik és persze olyan aki eljatsza a hős szerelmest, mint pl. minden tökéletes olyannyira, hogy nem akarod elhinni, hamar kimondja, hogy szeret, de tettei másról árulkodnak. Vagyis ha szükséged van rá, akkor magasról tesz az érzéseidre. Ilyesmik.
2023. ápr. 1. 09:52
 9/9 Senior Séf ***** válasza:

"Lila ködös szerelmet hagyjuk, kinőttem a tini éveimből,ahol minden cuki és tökéletes"

Már miért lenne ez a tinikor sajátja? A szerelem pontosan arra lett "teremtve", evolúció bácsi azért találta ki a fajfenntartás ezen módját, mert amíg a máj le nem bontja az érte felelős hormonok, (fél-két év) addig bizony rózsaszín felhők takarják el a másik fél hibáit, hiányosságait.

2023. ápr. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!