Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tema feltekenyseg...ti hogy bantok ilyen erzesekkel, mit tesztek ellene?
Sziasztok.
34 eves vagyok, otthon a 15 honapos babankkal. a parom dolgozik. majd enis vissza megyek novembertol dolgozni.
sajnos mindig is feltekeny alak voltam..nemtudom miert. nincs hatranyom...teljesen normalis jo alaku nem csunya no vagyok. baba utan vissza nyertem a regi alakomat is mar...es megis mindig is feltekeny voltam. persze nem mutattam ki de feltem ha a parom elmegy nelkulem bulizni meglat vki szebbet es szivesebben lenne vele.
tudom hogy nem csal meg, nem az a tipus inkabb felenk nokkel szemben nem nozos tipus. viszont sokat jar el a barataival, sorozni, buli szerusegebke.
en otthon ulok a kicsivel, kimozdulni nehez akinek ilyen koru gyereke van megerti. neha enis elmegyek de mas mint regebben...faradtabb is vagyok a kicsi miatt. es ugye hozza teszem a babaval teljesen megvaltozik a kapcsolat, kevesebb gyengedseg stb egymas irant inkabb idegesebbek vagyun k, faradtabbak, tobb vita...
szoval ami erdekelne... aki hozzam hasonlo feltekenyebb tipus...mit tesztek? hogyan "javitjatok magatok"?
tudom ez a legrosszabb rombolo erzes. felemeszti az embert bele lehet orulni.
köszönm a segitseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!