Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan egy éve élek együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve élek együtt a jelenlegi párommal, viszont sajnos nem tudom annyira szeretni mint a volt páromat, szerintetek valaha fogomom e tudni jobban szeretni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Te visszasírsz egy bántalmazó kapcsolatot?! :-O

Na, ez az amit soha nem fogok megérteni. Szerethettem volna én bármennyire is az illetőt, abban a pillanatban, ahogy bántalmazóvá válik máris lapát, és egy életre meggyűlölném.

2023. márc. 28. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, hanyszor kell meg gyk-n meg 64 ezer cikkben leirni, hogy traumatikus kotodes a neve? Egyaltalan nem aldozathibaztatni kellene meg "de mit szeretsz rajta, en tuti nem szeretnem", mert ennek pont ez a lenyege, hogy nem normalis allapot.

A Stockholm-szindromas is szereti (vagy legalabbis azt hiszi) azt, aki fogvatartja, veri, megeroszakolja.

2023. márc. 29. 13:37
 23/26 A kérdező kommentje:

A lenyeg a következő, az exemnel azt éreztem, hogy meg tudnék halni érte és nem lenne értelme az életemnek nélküle, ki léptem a kapcsolatból tudom hogy rossz és soha nem mennek vissza.

A jelenlegi párommal minden rendbe van boldog vagyok meg sem érzem azt, hogy meg tudnék halni érte és, ha vége lenne a kapcsolatnak tudnék új életet kezdeni.

2023. márc. 30. 14:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Szakits vele,had legyen boldog,mert ha találsz valakit akivel szerelmes leszel és akkor nem fogsz kérdezősködni itt ha nem úgy ki fogod dobni mint macskát szarni,inkább most beszélj vele legyen ö is boldog te is járd a saját utadat,
2023. márc. 30. 15:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, gondolom kb. középkorú. Ez azt jelenti hogy még bőven van időd és esélyed megint egy olyan szerelmet találni ahol rajongsz úgy egy nőért mint az exedért. Csak úgy érdemes komolyan tervezni és családot alapítani, egy langyos valamire nem!
2023. márc. 30. 15:53
 26/26 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és nő, en bízom benne, hogy az idő segíteni fog. Nem fogok másba szerelmes lenni ha egyszer valakivel vagyok nem nézek más után.
2023. márc. 30. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!