Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy éve élek együtt a jelenlegi párommal, viszont sajnos nem tudom annyira szeretni mint a volt páromat, szerintetek valaha fogomom e tudni jobban szeretni?
Te visszasírsz egy bántalmazó kapcsolatot?! :-O
Na, ez az amit soha nem fogok megérteni. Szerethettem volna én bármennyire is az illetőt, abban a pillanatban, ahogy bántalmazóvá válik máris lapát, és egy életre meggyűlölném.
Kedves utolso, hanyszor kell meg gyk-n meg 64 ezer cikkben leirni, hogy traumatikus kotodes a neve? Egyaltalan nem aldozathibaztatni kellene meg "de mit szeretsz rajta, en tuti nem szeretnem", mert ennek pont ez a lenyege, hogy nem normalis allapot.
A Stockholm-szindromas is szereti (vagy legalabbis azt hiszi) azt, aki fogvatartja, veri, megeroszakolja.
A lenyeg a következő, az exemnel azt éreztem, hogy meg tudnék halni érte és nem lenne értelme az életemnek nélküle, ki léptem a kapcsolatból tudom hogy rossz és soha nem mennek vissza.
A jelenlegi párommal minden rendbe van boldog vagyok meg sem érzem azt, hogy meg tudnék halni érte és, ha vége lenne a kapcsolatnak tudnék új életet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!