Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy éve élek együtt a jelenlegi párommal, viszont sajnos nem tudom annyira szeretni mint a volt páromat, szerintetek valaha fogomom e tudni jobban szeretni?
Hány évesek vagytok? 1 év után már házasság?? Kicsit gyors a tempó szerintem. És nem válaszoltál a 4-es kérdéseimre. Párod mit érez, elég neki az, amit tudsz nyújtani? Szeretve érzi magát? Szoktatok erről beszélgetni?
Szerintem amúgy nem lehet 2 embert ugyanúgy szeretni. Mindenki más, mindenkihez máshogy áll az ember.
Lehet még kellett volna idő neked az előző párod után, 7 hónap nem elég ha nagy volt a szerelem. Lehet az a probléma.
A kapcsolatunk jó, szeretem tisztelem és én is meg teszek mindent érte. Nem kacsintok félre csak ő létezik számomra. Az egyetlen probléma az, hogy nem szeretem annyira. Az előző kapcsolatomba rengetek bántalmazást kaptam és most örülök annak, hogy találtam valakit aki szeret és megbecsült.
7 honap telt el a szakításunk után, amikor meg ismertem a mostani páromat. És a jelenlegi párommal 1 éve élünk lassan együtt. Nem volt még sălaș
A 10-es válaszolónak lehet igaza. Nem vagy még túl a nagy szerelmen.
Nem kellene házasságon törnöd a fejed, amíg nem találtál olyan párt, akit jobban szeretsz, mint az elsőt. Addig nem fogsz tudni túllépni rajta, és az új pároddal csak kibszol. Mert amint bejön a képbe az ,aki jobb az elsőnél, a mostani párodat el fogod hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!