Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki olyankor féltékeny amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki olyankor féltékeny amikor pl lemegy a nő a boltba 10 percre, azok tényleg el tudják ezt képzelni mert ők olyanok?

Figyelt kérdés

Az a nem normálisan féltékeny típus érdekelne.

Aki pl azt hiszi hogy a munkahekyről haza se tud érni soha a nő úgy hogy útközben ne csalná meg a párját.

Vagy ha lemegy a boltba biztos valakihez felugrik közben.

Ez a gondolkodás magukból ered? hogy az ilyenek munka után betérnek ide oda félrejárni, vagy amikor elmennek pl kocsit mosni akkor is félrejàrnak?

Vagy hogy lát bele valaki abba megcsalást hogy az ember lemegy a boltba kenyérért?

Vagy abba hogy munkában nem vette a fel telefont, mert akkor biztos az infóssal volt addig.

2023. márc. 28. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10

De még ebből a két végletből is az a jobb, amelyik hagy élni.

2023. márc. 28. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, olyan párt kell találj, aki se nem szar le, se nem nyomul betegesen. Nekem volt ilyen kapcsolatom, mint amiről írsz, a végén (másfél év) már szinte más témánk sem volt, csak “kivel írogatsz, mutasd a telód, tuti flörtölsz a kollégákkal”, ha elmentem 2 órára talizni a barátnőimmel, folyamat hívogatott…ezt nem lehet bírni idegileg, nagyon toxikus. Persze azóta nekem is fura, ha egy pasi a randi utáni másnap nem írogat egész nap, de közben meg tudom, hogy nem egészséges az egymáshoz növés. Persze olyannal sem lennék együtt, akivel eltelik úgy nap, hogy nem keres, ezért mondom, hogy az arany középutat találd meg. Aki se nem szarik rád napokig, se nem fojt meg.
2023. márc. 28. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Így van, én is így gondolom.

Nekem is volt olyan exem, mint a 12-es válaszolónak. Folyamatosan ellenőrizni próbált, ha a szüleimhez mentem látogatóba akkor is hívogatott. Hiába ömlengett a szerelmi vallomásokkal ha kérdőre vont rendszeresen.

2023. márc. 28. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Borderline személyiségzavarnak hívják, nem gondolkodnak racionálisan.
2023. márc. 28. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is valamilyen mentális problémája van az ilyen embernek. Ezekkel van tele a híradó, amikor olyan hírek vannak, hogy "szakítani akart vele a barátnője, ezért bosszúból 57 késszúrással megölte".
2023. márc. 29. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem magukból indulnak ki, hanem mentálisan betegek.

Barátnőm, ha már főz magának (felfázás miatt) egy cickafarkfű gyógyteát, a férje már gyanúsítja, hogy kivel dugott félre. Na, az ilyen az egyszerűen mentálisan nem százas.

2023. márc. 29. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
16-ra visszatérve, ez a baromarcú már a kapcsolatuk elején is féltékeny volt állandóan, de barátnőm azzal magyarázta, hogy hát ugye aki szeret, az félt. Túl sokáig maradt a házasságban, 25 évig, teljesen leamortizálva került ki belőle.
2023. márc. 29. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!