Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki olyankor féltékeny amikor pl lemegy a nő a boltba 10 percre, azok tényleg el tudják ezt képzelni mert ők olyanok?
Az a nem normálisan féltékeny típus érdekelne.
Aki pl azt hiszi hogy a munkahekyről haza se tud érni soha a nő úgy hogy útközben ne csalná meg a párját.
Vagy ha lemegy a boltba biztos valakihez felugrik közben.
Ez a gondolkodás magukból ered? hogy az ilyenek munka után betérnek ide oda félrejárni, vagy amikor elmennek pl kocsit mosni akkor is félrejàrnak?
Vagy hogy lát bele valaki abba megcsalást hogy az ember lemegy a boltba kenyérért?
Vagy abba hogy munkában nem vette a fel telefont, mert akkor biztos az infóssal volt addig.

Igen ilyen beteg oaraboiásnak hat teljes egészében. Őnismétli magát ugyanazt a mondatot eomondja tízszer is (mint aki bolond?)
Teljesen vakósághűnek hisznek olyan dolgokat hogy azért megy a boolltba az ember mert alibi kell k.félni 10 percre.
Ha meg fél óra múlva ér haza, az már a halál ami várja otthon.
Az ilyenek nem tudják a valóságot elképzelni sem hogy az ember kenyeret vesz csak?
Most ennyire hülye vki, vagy ők félre is ke.félnek ha lemennek a boltba?

2
Nem paranoiásnak hat, hanem paranoiás.
Ezen a szinten szerintem inkább érdemes úgy tekinteni rá, mint egy kezelésre szoruló veszélyes betegre, sem mint egy rossz emberre.
A pszicholis szerint neki ez személyisége nem kezelhető nem betegség.
Agyi strukturális gondolkodása.
Van amikor pánikban rohan hozzám a munkahelyéről mert nem vettem fel és a szive is majd kiesik a helyéről, irto gyorsan dobog, és kérdezi hol voltam. Mint akinek pánikrohama van. Tenyere is izzad.
Úgy szaladt hozzám mintha háború lenne? Vagy atomtámadás?

Mert ahhoz képest hogy ő oánikrohamot kap ha nem tudja hol vagyok, más meg lesz.r magas ívben es annyit írnak hogy sziamizu. És hetekig semmi.
Most melyik a jobb.
Köztük meg egyedül vagyok, azt meg már unom. Nem akarok macskás nő lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!