Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érdemes tenni abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemes tenni abban az esetben, ha a barátom még nincs kész szintet lépni?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden írni. Mind a ketten 23 évesek vagyunk. Együtt élünk már három éve, de négy éve járunk. Mondhatni komoly kapcsolatban vagyunk és rengetegszer beszéltünk már a jövőről, hogy ki mit szeretne a másiktól. A négy év alatt végig ugyanazt állította, hogy ő velem akar élni, majd eljegyezni és családot szeretne velem alapítani. Fontosnak éreztem ezt tisztázni többször is, hogy egy irányba megyünk-e. Látom, hogy igyekszik értünk és kimutatja a szeretetét. Viszont a mai nap történt valami, ami megijesztett. Van egy keresztanyja, nem sokkal idősebb nálunk, mind a ketten jó kapcsolatot ápolunk vele. Leült velem beszélni és elmondta, hogy pár napja beszélgetett a párommal, aki bár nagyon szeret, az vehető ki a szavaiból, hogy messze nincs kész arra, hogy akár komolyan vegyen egy eljegyzést. Ténylegesen velem tervez, de lassabban akarna haladni. Nem azt mondom, hogy sietni akarok, de baromira beparáztam, hogy ő még nincs is kész rám. Én tökéletesen ellennék azzal is, ha csak éjt év múlva jegyezne el, de már belém van sulykolva az ismerősök által is, hogy ideje lenne valamerre lépni.

Össze zavarodtam.

2023. márc. 27. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
23 évesek vagytok... Egy férfi életében ez még kb. a kamaszkor vége, azt se tudja igazán, hogy ő kicsoda. Legközelebb akkor tedd fel ezt a kérdést, ha 30 évesek lesztek. Addigra ő is összerakja magát nagyjából.
2023. márc. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!