Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van èrtelme olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van èrtelme olyan lányra várni hogy kialakuljon valami aki azt mondja nem szerelmes belèm ès nem szeret? Azt mondja mèg mindig ismerkedünk ès csak kedvel. 4 hónapja randizgatunk sex vacsi stb. Azt mondja hátha kialakul.. de szerintem ez

Figyelt kérdés
Szerintem ez kamu egyszerűen csak örül hogy körbe rajongom ès hogy szereti valaki..
2023. márc. 25. 20:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább nem is beszèlnèk vele." - Tényleg ezt kellene tenned

"Csak legyünk túl rajta." - Pontosan

2023. márc. 25. 21:50
 22/30 anonim ***** válasza:
Lehet ez szexkapcsolat a reszerol? Mondjuk nem értem. Ha tényleg szép és többen is akarnának neki, akkor miért van veled? Valamiért bebeszeli magának hogy nem szeret ha meg elhagynad osszetorne.
2023. márc. 26. 03:12
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem miért kell ebből ekkora drámát csinálni, lesznek ennél még nagyobb problémmaid. Mindent nem lehet, majd észreveszed. Azt irod oda vagy ezért a csajért, de már egy másik is képben van, az is opció nálad rögtön. Ha meg nem vagytok párkapcsolatban akkor nem is értem az egészet. Mégis mit varsz, itt minden kerdésre úgy is azt írják, hogy hagyd ott, mert akkor elégedettek ha más se boldog.
2023. márc. 26. 07:17
 24/30 A kérdező kommentje:
De ki..baszottul nem vagyok boldog ebbe a kapcsolatba. Pont ez az hogy ezzel kelek ezzel fekszek ès nyír belülröl
2023. márc. 26. 07:50
 25/30 anonim ***** válasza:
Kellesz a lánynak. Majd ha elhagyod fut utánad.
2023. márc. 26. 08:40
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát de azért kell ott hagyni, mert nem vagy boldog
2023. márc. 26. 12:16
 27/30 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ne beszèljünk ès simán azt mondta hogy rendben.
2023. márc. 26. 21:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Engedd el. Sok ilyen ember van. Idővel megedződsz. Menj tovább. Keress más csajszit.
2023. márc. 26. 22:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik hogy nem érdekelted. Remélem minél előbb túl leszel rajta
2023. márc. 26. 22:29
 30/30 A kérdező kommentje:
Most fosul èrzem magam de nem szabad rá írnom nem akarok nyalizni
2023. márc. 27. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!