Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy pali akivel lefeküdte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy pali akivel lefeküdtem egyszeri alkalom volt és a múltkor láttam egy helyen ahol láttam hogy bújkált előlem. pár napja írtam neki h miért bújkáltál és most meg látom hogy letilthatott. Ez most mi?!😃

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Foglalt pasi
2023. márc. 25. 11:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Te ezt most tök komolyan kérdezed?

Nyilván azért bújkált előled, mert nem akart veled találkozni. Erre te még rá is kérdezel, aztán csodálkozol, hogy menekül előled...

2023. márc. 25. 11:25
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Hát csak 1 numera voltál, azért.
2023. márc. 25. 11:28
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki bújkál valaki elől, hehe.

Pocsék szomszéd, ex, kellemetlen kolléga, kerülendő ismerősök és a többi.

5/19 anonim ***** válasza:
85%
Bujkal te meg meg ra is nyomulsz a kivancsiskodassal. Tiltas gratis.
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nem akart veled mégegyszer dugni, mert annyira nem élvezte. Van ilyen. 🤷‍♀️
2023. márc. 25. 11:30
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Neki is csak egy numera voltál, egy ingyen prosti. Azokkal nem szeretnek kapcsolatot tartani a későbbiekben.
2023. márc. 25. 11:32
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Na, de végül megtaláltad az ágy alatt, vagy mi lett?
2023. márc. 25. 11:35
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

En se értelek. Bujkál eloled akkor mit vártál ha ráirsz?

Nekem is van amugy olyan aki elől bujkálok. Ő pl az exem. Annyit hazudik hazudott a képembe már hogy mindent tudok átlátok, meg mindenért engem hibaztatott pl ő csalt de ő volt rám a féltékeny, szakitás után ki akart békülni könyörgött úgy hogy még könyörgés alatt is hazudott hogy ő nem nőzött a hátam mögött, minden 2.szava kamu, bármit mond, aztán azt szerette volna annak örülne ha tönkremenne az utana levo baratommal a kapcsolat vagy kihasználna más. Ez lenne az öröme. Ezen drukkol! Hogy kiröhöghessen. Közben meg fűzni akarja az agyam hogy menjek vissza hozzá.

Plusz még hogy állandoan netezett csetelt amit rühelltem hogy ilyen face insta meg tiktokb.zi felnőtt férfi létére!(40 felett ez szerintem gáz)

Na és kb olyan szinten rühellem amikor nyalizva kamuzik, amikor még azt akarná nekem magyarazni hogy én bánhatom őt hogy elhagytam meg én vagyok a hibás hogy le is van tiltva.

Erre megláttam a varosban es persze hogy a telefonba bujva pötyögve mint vmi szánalom hogy ez még mindig itt tart hogy szivecske meg likocska minden p.nára.

Gyorsan besurrantam egy forrnettishez bujkáltam a sorokban hátha lelép aztán nem kell elotte elmennem, de kiszúrt a barom. Villamgyorsan kértem ki a fornettit, és már húztam is el aztán láttam h jönne utánam igy elkezdtem rohanni is:D

Csak leírtam én ezért bujkálok mert rohanok el nehogy behánjak tőle. Nehogy megint elkezdjen nyájasan hazudozni. Meg engem hibáztatni mikor ő a gerinctelen gyökér köpnivaló.

Sajnáltam hogy nincs velem épp akkor a pasim aki akár az orra előtt emelt volna fel engem megcsókolni vagy feldobott elkaoott volna. Es inkább ezt látta volna hogy ő nem tudott igy szeretni engem, mert egy kis gyökér pondró, de sokkal magasabb sikeresebb nepszerű ferfias férfi(ismeri a barátomat a híréről) meg így tud szeretni engem.

2023. márc. 25. 11:37
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg megbánta azt az alkalmat is, vagy szégyelli magát valami miatt vagy el akarja kerülni nehogy te mégegyet akarj. Esetleg kínos mások rlőtt hogy ismer pláne ilyen közelről és nem akarja hogy kitudódjon.
2023. márc. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!